ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Κλείδωσε το deal με τον "ελεύθερο" Οριγκί και φουλάρει για άλλους τρεις παίκτες

Ο Ντιβόκ  Οριγκί πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ απέναντι στην Πρέστον για το League Cup | 27 Οκτωβρίου 2021
Ο Ντιβόκ Οριγκί πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ απέναντι στην Πρέστον για το League Cup | 27 Οκτωβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Η Μίλαν ήρθε σε κατ'αρχήν συμφωνία με τον Ντιβόκ Οριγκί για να τον εντάξει στο δυναμικό της από τη νέα σεζόν και πλέον ετοιμάζεται για τρεις ακόμα κινήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυσή της: σε άμυνα, κέντρο και επίθεση.

Ο Ντιβόκ Οριγκί διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την Λίβερπουλ και μπορεί να είναι από τους πλέον αγαπητούς παίκτες στο κοινό των ρεντς τα τελευταία χρόνια, ωστόσο μόνο με ένα θαύμα θα παραμείνει στο Άνφιλντ και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της Corriere dello Sport, η ομάδα που φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το ακλόνητο φαβορί για να απολαμβάνει τις υπηρεσίες του 26χρονου Βέλγου διεθνούς επιθετικού από το καλοκαίρι είναι η Μίλαν.

Η εφημερίδα αναφέρει πως οι δύο πλευρές ήρθαν σε κατ'αρχήν συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο που θα αποφέρει στον παίκτη 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως ενώ μένει να τα βρουν και όσον αφορά στα μπόνους και στη νόμιμη προμήθεια του μάνατζέρ του.

Ωστόσο, η διαφαινόμενη προσθήκη του Οριγκί (θα γίνει ο τρίτος παίκτης από την Premier League τον τελευταίο χρόνο που θα μετακομίσει στο Σαν Σίρο μετά από τους Ζιρού και Τομόρι) δεν θα είναι η μόνη ενίσχυση για τους ροσονέρι το καλοκαίρι, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να δημοσιοποιούν ονόματα στόχων της ομάδας του Στέφανο Πιόλι.

Συγκεκριμένα, η Μίλαν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει χρήματα για την ενίσχυσή της σε τρεις ακόμα θέσεις: για το κέντρο της άμυνας ο Μπότμαν της Λιλ είναι ο πρώτος στόχος με εναλλακτική λύση τον Μπρέμερ (Τορίνο), στον άξονα θέλει να καλύψει το ενδεχόμενο κενό του Κεσιέ (οδεύει προς Μπαρτσελόνα) με τον Ρενάτο Σάντσες την ώρα που θα επιστρέψουν από τους δανεισμούς τους οι Πομπέγκα και Αντλί, ενώ ο μεγάλος στόχος για την επίθεση είναι ο Μπεράρντι της Σασουόλο.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ