ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Κλοπ για Λίβερπουλ - Εμπαπέ: "Γελάμε με αυτό το σενάριο"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το σενάριο να αποκτήσει η Λίβερπουλ τον Κίλιαν Εμπαπέ και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το συγκεκριμένο σενάριο του προκαλεί γέλιο.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι δίχως αμφιβολία το πρόσωπο του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού, καθώς ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και εκείνη αντίστοιχα δεν θέλει να τον χάσει χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος επίδοξος μνηστήρας όμως δεν έχει καταφέρει να τα βρει με τους Παριζιάνου, η Αλ Χιλάλ δεν κατάφερε ποτέ να πείσει τον Εμπαπέ να αγωνιστεί (έστω και για μια χρονιά) στον αραβικό κόλπο και τα τελευταία 24ώρα έπαιξε αρκετά η Λίβερπουλ ως πιθανός προορισμός, για να τον αποκτήσει με δανεισμό.

Ο Γιούργκεν Κλοπ πάντως σε δηλώσεις του στο Sky Sports διέψευσε αυτό το σενάριο, τονίζοντας ότι του προκαλεί γέλιο.

"Γελάσαμε με αυτό. Μπορώ να πω, πως νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά τα οικονομικά δεδομένα της κατάστασης δεν μας συμφέρουν.

Δεν θα ήθελα να καταστρέψω την ιστορία, αλλά από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει κάτι. Ίσως κάποιος από τον σύλλογο να ετοιμάζει κάτι και να θέλει να μου κάνει μια έκπληξη. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί ούτε μια φορά στα οχτώ χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Αυτή θα ήταν η πρώτη".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ