ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Είμαστε εκτός της μάχης του τίτλου"

Κλοπ: "Είμαστε εκτός της μάχης του τίτλου"
@2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η ήττα από την Άρσεναλ στο "Έμιρεϊτς" άφησε την Λίβερπουλ 14 πόντους πίσω από την κορυφή και 13 από την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γιούργκεν Κλοπ να υποστηρίζει στο φινάλε του ματς πως οι κόκκινοι έχουν τεθεί εκτός μάχης του τίτλου.

Η κούρσα της φετινής Premier League έχει ακόμα πολύ δρόμο αφού βρισκόμαστε στο 1/4 για το φινάλε όμως η Λίβερπουλ έχει αρχίσει πολύ άσχημα τη σεζόν και αυτό το αποτυπώνουν ανάγλυφα οι μόλις δύο νίκες της στα πρώτα της οκτώ παιχνίδια.

Το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα ήρθε το βράδυ της Κυριακής στο Λονδίνο με την ήττα με 3-2 από την Άρσεναλ για την 10η αγωνιστική, που την άφησε 14 πόντους πίσω από τους πρωτοπόρους κανονιέρηδες, με τον Γιούργκεν Κλοπ να φτάνει μάλιστα στο σημείο να δηλώσει πως οι ρεντς δεν ασχολούνται με τον τίτλο αφού έχουν σημαντικότερα προβλήματα.

"Ο τίτλος δεν είναι πρόβλημά μας αυτή τη στιγμή, έχουμε άλλα προβλήματα. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να κερδίζουμε ποδοσφαιρικά παιχνίδια με μεγαλύτερη συνέπεια. Δεν είμαστε στην κουρσα του τίτλου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής, για να προσθέσει μεταξύ άλλων για το ματς:

"Νομίζω πως το ματς ήταν για ισοπαλία όμως δεν πήραμε τίποτα. Κάναμε αρκετά καλά πράγματα απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Μπορείς να χάσεις σε αυτό το γήπεδο, όμως είχαμε ανάγκη τους τρεις πόντους.

Είδα μία ομαδά με τη σωστή νοοτροπία που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πάλεψε στο πρώτο μέρος όμως δεν είδα αντίστοιχα πράγματα από εμάς στο δεύτερο μέρος. Υπήρχαν αρκετά πράγματα που πήγαν εναντίον μας αλλά δεν είμαστε τυφλοί, σε κάποιες στιγμές θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα".

Όσον αφορά στο πέναλτι που κέρδισε η Άρσεναλ με τον Ζεσούς και μετέτρεψε σε γκολ ο Σακά για να γράψει το τελικό 3-2, ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε πως δεν ήταν καθαρό πέναλτι και πως δόθηκε υπερβολικά εύκολα ενώ για τις αποχωρήσεις από τον αγωνιστικό χώρο των Ντίας και Αλεξάντερ-Άρνολντ λόγω τραυματισμού είπε:

"Και οι δύο περιπτώσεις τραυματισμών δεν δείχνουν καλές. Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ