ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν είμαστε παιδιά, έχουμε αφήσει πίσω ό,τι έγινε με την Τότεναμ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ αγκαλιάζει τον Ράιαν Χράβενμπερχ στο πλαίσιο του αγώνα της Λίβερπουλ με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο Europa League | 5 Οκτωβρίοιυ 2023
Ο Γιούργκεν Κλοπ αγκαλιάζει τον Ράιαν Χράβενμπερχ στο πλαίσιο του αγώνα της Λίβερπουλ με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο Europa League | 5 Οκτωβρίοιυ 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η ήττα από την Τότεναμ που κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από διαιτητικές αποφάσεις πλήγωσε βαθιά την Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να επιχειρεί να ρίξει τους τόνους και να γυρίσει σελίδα στο φινάλε του αγώνα με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Η πρώτη ήττα στη σεζόν ήταν οδυνηρή για την Λίβερπουλ αφού για να έρθει το 1-2 από την Τότεναμ (με αυτογκόλ του Μάτιπ στο 90+6') χρειάστηκε πρώτα να μη μετρήσει καθαρό γκολ του Λουίς Ντίας στο πρώτο μέρος, σε μία φάση που έγινε τεράστιο φιάσκο με μπέρδεμα διαιτητή και VAR.

Λίγα 24ωρα αργότερα ο Γιούργκεν Κλοπ δεν δίστασε να πει πως η σωστότερη απόφαση που θα πρέπει να παρθεί για το ματς είναι να επαναληφθεί, με τον Γερμανό να επιστρέφει πάντως σε αυτό το "καυτό" θέμα στο φινάλε του νικηφόρου αγώνα με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Europa League, τονίζοντας πως όλοι στο κόκκινο στρατόπεδο το έχουν αφήσει οριστικά πίσω τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο όταν μίλησα την Τετάρτη για το ματς που είχε προηγηθεί. Το ήξερα και μου το αποδείξατε, ξέρω πώς είναι ο κόσμος.

Νομίζω πως όλοι όσοι ήταν εδώ άκουσαν τι είπα, αλλά προφανώς όλοι καταλάβαν κάτι άλλο! Είναι εντάξει όμως. Εάν έδωσα την εντύπωση την Τετάρτη πως έχω μείνει στο παιχνίδι με την Τότεναμ, δεν έχω μείνει καθόλου.

Έχει περάσει πια καιρός. Το έχουμε ξεπεράσει και είμαστε εντάξει. Δεν είμαστε παιδιά. Είχα απλά μερικά ερωτήματα να απαντήσουμε και αυτό έκανα και εγώ", τόνισε ο Γερμανός, ο οποίος είδε τους ρεντς να κάνουν το "2 στα 2" στους ομίλους του Europa League και να ετοιμάζονται τώρα για ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι στην έδρα της Μπράιτον για την 8η αγωνιστική της Premier League.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ