ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν έχει αλλάξει η πίστη μου στον Άλισον, εξαιρετικός με Λειψία ο Σαλάχ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Λειψία για το Champions League
Ο Γιούργκεν Κλοπ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Λειψία για το Champions League Ⓒ 2021 LASZLO BALOGH/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε ειδική μνεία στην εμφάνιση των Άλισον και Σαλάχ απέναντι στην Λειψία ενώ ξεκαθάρισε ενόψει του ντέρμπι με την Έβερτον πως η συμπολίτισσα έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό την απόσταση που τη χωρίζει από τους ρεντς.

Η Λίβερπουλ παρατάχτηκε στο πρώτο της παιχνίδι για τους "16" του Champions League κόντρα στην Λειψία κουβαλώντας πέντε ήττες στα επτά προηγούμενα παιχνίδια της, όμως επέστρεψε στη βάση της από την Βουδαπέστη με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά το εκτός έδρας 2-0 επί των ταύρων με τα γκολ των Σαλάχ και Μανέ.

Το αποτέλεσμα αυτό επιτρέπει στους κόκκινους να πάνε πλέον με άλλον αέρα στο σαββατιάτικο ντέρμπι με την Έβερτον στο "Άνφιλντ", σε ένα κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια να μπουν στην προνομιούχο πρώτη τετράδα της Premier League, με τον Κλοπ να αναφέρει για την κόντρα με τους μπλε τα εξής:

"Τα τελευταία χρόνια η Έβερτον είχε καλές ομάδες και στα περισσότερα ματς που τους αντιμετωπίσαμε, υπήρχε μικρή απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Κάρλο Αντσελότι θα βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο να γίνει καλυτερη.

Ίσως είναι πιο κοντά από ποτέ στην Λίβερπουλ, στην βαθμολογία πάντως δεν θα μπορούσαν να είναι πιο κοντά", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος ερωτηθείς για το ντέρμπι του πρώτου γύρου που άφησε την ομάδα του με δύο σοβαρά τραυματίες, τους Φαν Ντάικ και Τιάγκο, απάντησε με νόημα:

"Ας πούμε ότι ήταν καλύτερο που δεν παίξαμε μαζί τους δύο με τρεις εβδομάδες μετά από εκείνο το παιχνίδι".

Όσον αφορά στο ματς με την Λειψία που επέτρεψε στην Λίβερπουλ να πάρει τα πάνω της και να ελπίζει πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες στη συνέχεια της σεζόν, ο Κλοπ έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Άλισον και Σαλάχ.

"Είναι καλά ο Άλισον. Δεν έχει αλλάξει ο βαθμός εμπιστοσύνης προς αυτόν. Ο Άλι είναι καλά και το έδειξε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είναι πολύ έξυπνος για να αφήσει στην άκρη τις άσχημες εμφανίσεις.

Είναι πολύ συγκεντρωμένος και δεν ανησυχώ ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Το τελευταίο διάστημα πέρασε δύσκολα αλλά είχε καλή αντίδραση απέναντι στην Λειψία", είπε για τον Βραζιλιάνο κίπερ, για να προσθέσει για τον Σαλάχ:

"Δεν χρειάζεται να με ρωτάτε γιατί δεν παίρνει τα εύσημα. Εντός των αποδυτηρίων παίρνει πολλά εύσημα, απέναντι στην Λειψία ήταν εκπληκτικός.

Μία από τις αγαπημένες μου φάσεις ήταν όταν πήρε κεφαλιά στην περιοχή μας την ώρα που περίμενε για τη μπάλα ο Ανχελίνο. Απολαμβάνει όλο το σεβασμό μας".

Όσον αφορά στο μέτωπο των τραυματιών, ο Κλοπ παραδέχτηκε πως ο Φαμπίνιο δεν θα προλάβει το ντέρμπι με την Έβερτον και πως πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του στη δράση όπως και των Ζότα και Μίλνερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Laszlo Balogh/Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ