ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Απίστευτο σκορ, δεν πανηγυρίζουμε σαν τρελοί, τους είπα στο ημίχρονο να παίξουν καλύτερα"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε μετά το εκτός έδρας 5-0 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουναίτεντ πως δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένος ενώ αποκάλυψε πως στο ημίχρονο είπε στους παίκτες της Λίβερπουλ να παίξουν καλύτερα.

Κάθε κόντρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ συνιστά ένα ντέρμπι, ωστόσο το ματς που έλαβε χώρα στο Ολντ Τράφορντ το απόγευμα της Κυριακής αποδόμησε τον παραπάνω χαρακτηρισμό έστω για 90 λεπτά, με τους κόκκινους να είναι εκτυφλωτικοί απέναντι στους διαβόλους και να τους διαλύουν, για να πάρουν μία ιστορική νίκη με 5-0.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο θρίαμβος στη φωλιά του μεγάλου αντιπάλου έφερε τεράστια ευφορία σε τεχνικό επιτελείο, παίκτες και οπαδούς της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην κρύβει την ευτυχία του στο φινάλε αλλά ταυτόχρονα να δείχνει και τον απαιτούμενο σεβασμό στην Γιουνάιτεντ.

"Με το σκορ στο 5-0 δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Τι μπορώ να πω; Αν το περίμενα αυτό; Όχι. Αυτό που κάναμε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου ήταν τρελό.

Κάναμε πρέσινγκ ψηλά, κερδίσαμε μπάλες, πετύχαμε υπέροχα τέρματα. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο να παίξουν καλύτερα. Είχαμε εκπληκτικό ξεκίνημα και έπειτα σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Ελέγξαμε το ματς μετά το πέμπτο γκολ, δεν είχε να κάνει με το να πετύχουμε περισσότερα τέρματα αλλά να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε περισσότερους τραυματισμούς", τόνισε ο θριαμβευτής Κλοπ και πρόσθεσε:

"Έχουμε σεβασμό για τους αντιπάλους μας. Ήμασταν τυχεροί σε κάποιες στιγμές, η Γιουνάιτεντ δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή της.

Το αποτέλεσμα είναι τρελό και οι παίκτες έγραψαν ιστορία. Είναι ξεχωριστό αλλά δεν πανηγυρίζουμε σαν τρελοί. Αναλύουμε τους αγώνες, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο, αλλά δεν μπορώ να είμαι πιο ευτυχής. Είναι εξαιρετικό το 5-0. Η σύζυγός μου ήταν εδώ επίσης και ελπίζω να το απόλαυσε όπως εγώ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ