ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Αν δεν είστε στη σωστή φόρμα, δώστε το εισιτήριό σας σε κάποιον άλλο"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραπονέθηκε μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Γουέστ Χαμ για την ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ, υποστηρίζοντας πως όσοι βρίσκονται στις εξέδρες οφείλουν να στηρίζουν την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η Λίβερπουλ την Τετάρτη (20/12) ήταν απολαυστική, έκανε ό,τι ήθελε τη Γουέστ Χαμ και πανηγύρισε ένα χορταστικό 5-1 στο "Άνφιλντ", για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του League Cup.

Στο φινάλε της αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του γηπέδου, κάνοντας τα παράπονά του. Ο προπονητής των κόκκινων ζήτησε από τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα από το πρώτο δευτερόλεπτο, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η παρουσία των φιλάθλων,

"Είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να προσφέρουμε μία τέτοια παράσταση. Αλλά πρέπει στο πρώτο ημίχρονο, όταν τα αγόρια έπαιξαν εξαιρετικά, δεν ήμουν πολύ χαρούμενος με την ατμόσφαιρα πίσω μου.

Αναρωτήθηκα: "Τι θέλετε;". Έτσι, αλλάξαμε πολλά πράγματα, κυριαρχήσαμε σαν τρελοί επί της Γουέστ Χαμ και χάσαμε ευκαιρίες.

Αν ήμουν στην κερκίδα θα ήμουν όρθιος 1000%. Δεν ξέρω αν το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τόσο κακό που πρέπει να πούμε: "Συγγνώμη που δεν τους καταστρέψαμε". Χρειαζόμαστε το Άνφιλντ το Σάββατο.

Χωρίς το Άνφιλντ, θα έλεγα... δεν έπαιξαν αυτή την εβδομάδα. Απλώς για να το επιβεβαιώσω, το ξέρω, συγγνώμη, δεν έπαιξαν.

Οπότε, χρειαζόμαστε το Άνφιλντ όρθιο από το πρώτο δευτερόλεπτο, χωρίς να έχω τσακωμό με τον προπονητή των αντιπάλων, ό,τι κι αν είναι.

Σας χρειαζόμαστε από το πρώτο δευτερόλεπτο, αλλά αν δεν είστε στη σωστή φόρμα, δώστε το εισιτήριό σας σε κάποιον άλλο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LEAGUE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ