CHAMPIONS LEAGUE

Κλήρωση Champions League: Το λάθος με τη Γιουνάιτεντ το οποίο έχει προκαλέσει χάος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ © 2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπήκε, ως όφειλε, στην κληρωτίδα για υποψήφια αντίπαλος της Ατλέτικο με την UEFA να πέφτει σε νέα γκέλα στη διάρκεια της κλήρωσης του Champion League.

Διπλή τελικά ήταν η γκάφα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη διάρκεια της κλήρωσης του Champions League τη Δευτέρα (13/12) και το χάος αυτό δεν αποκλείεται να φέρει νέα κλήρωση αν και αυτό το σενάριο είναι πολύ δύσκολο.

Συγκεκριμένα οι "κόκκινοι διάβολοι" που δεν μπορούσαν να τεθούν αντίπαλοι της Βιγιαρεάλ αφού ήταν στον ίδιο όμιλο είδαν εν συνεχεία τους ιθύνοντες της UEFA να μην συμπεριλαμβάνουν τη Γιουνάιτεντ ως πιθανή αντίπαλο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό γιατί στην κληρωτίδα αντί να μπει το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε αυτό της Λίβερπουλ το οποίο δεν έπρεπε από τη στιγμή που οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να τεθούν αντιμέτωπες.

Στην Αγγλία το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει διαστάσεις και αρκετά μέσα στη Βρετανία κάνουν λόγο ακόμα και για επανάληψη της κλήρωσης του Champions League.

Το θέμα φυσικά αφορά και τους Ισπανούς που είναι αυτοί που βρήκαν απέναντι τους τη Μπάγερν Μονάχου και όχι κάποιο ποιο αδύναμο αντίπαλο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ