ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Κλειστά τα χαρτιά για τον σχεδιασμό

Κλειστά τα χαρτιά για τον σχεδιασμό
New Image

Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει ουσιαστικά ο σχεδιασμός του Λεβαδειακού για τη νέα σεζόν

Πρώτο μέλημα είναι η παραμονή του Μομτσίλο Βούκοτιτς. Πρόθεση της διοίκησης είναι η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς, το έργο του Σέρβου τεχνικού, κρίνεται ως επιτυχές την φετινή σεζόν. Όχι μόνο επειδή παρέμεινε στην κατηγορία ο Λεβαδειακός, αλλά και η συνολική του παρουσία στον πάγκο έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.
Η σχέση του με τους παίκτες βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, δίνοντας συν στον Σέρβο προπονητή. Δεν έχει προγραμματιστεί συγκεκριμένο ραντεβού μεταξύ της διοίκησης και του Μομτσίλο Βούκοτιτς, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει σε ανύποπτο χρόνο, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τις συζητήσεις με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους, έχουν ξεκινήσει. Στην διοίκηση θέλουν να ξεκαθαρίσουν πρώτα με το θέμα του προπονητή και μετά να ολοκληρώσουν τις συνομιλίες με τους υπό ανανέωση ποδοσφαιριστές.

Πρόθεση της διοίκησης δεν είναι η ολοκληρωτική αλλαγή του ρόστερ, αλλά δεν κρατάνε και κάποιον παίκτη με το ζόρι αν δεν θέλει να μείνει, όπως σχετικά αναφέρουν, μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τον Πάρη Ανδράλα, που οδεύει προς τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρά το όσα ακούγονται για τους παίκτες που θα παραμείνουν και αυτούς που θα αποχωρήσουν, η διοίκηση θα έχει νέες επαφές μετά το ματς με την Λάρισα.

Στην κατηγορία για ανανέωση ανήκουν οι Ζησόπουλος, Ανδράλας, Ντιμπαλά, Γκεοργκίεφ, Καρακώστας, Εμεράν, Μπούσι και Μπασαλά.

Οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα επιλεγούν με βάση τις ελλείψεις της ομάδας, τους παίκτες που θα αποχωρήσουν και τον γενικότερο σχεδιασμό βάση των εισηγήσεων του Μομτσίλο Βούκοτιτς.

Στο αγωνιστικό μέρος, με μία πρωϊνή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Λάρισα. Ο Μομτσίλο Βούκοτιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ προπονήθηκε κανονικά ο Μπλάζιτς ο οποίος θα τιμωρηθεί από την διοίκηση σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, λόγω της αδικαιολόγητης του απουσίας από τις προπονήσεις της ομάδας μετά την επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα.

Η προετοιμασία που έγινε στο Δημοτικό στάδιο περιελάμβανε ασκήσης τεχνικής και φυσικής κατάστασης, ενώ αύριο η προετοιμασία θα συνεχιστεί επίσης με πρωϊνή προπόνηση.















TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ