ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Κλείνει το "Μπομπονέρα" για τα επεισόδια το Μπόκα-Ρίβερ

Κλείνει το "Μπομπονέρα" για τα επεισόδια το Μπόκα-Ρίβερ

Η Δικαιοσύνη της Αργεντινής προχώρησε στο κλείσιμο του "Μπομπονέρα", για άγνωστο χρονικό διάστημα, μετά την επίθεση που δέχτηκαν οι παίκτες της Ρίβερ από οπαδούς της Μπόκα, με σπρέι πιπεριού.

Μετά τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στη ρεβάνς του "superclasico" ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ για το Κόπα Λιμπερταδόρες, η αργεντίνικη δικαιοσύνη προχώρησε στο κλείσιμο του γηπέδου των "σενέισες".

Το ματς, που διεξήχθη ξημερώματα Πέμπτης (ώρα Ελλάδας), διεκόπη μετά την επίθεση με σπρέι (κύριο συστατικό του οποίου ήταν το πιπέρι) από οπαδούς της γηπεδούχου, Μπόκα Τζούνιορς, προς παίκτες της φιλοξενούμενης, Ρίβερ Πλέιτ.

Ο εισαγγελέας του Μπουένος Άιρες, Μάρτιν Οκάμπο, εξήγησε την απόφαση συμπληρώνοντας ότι "οι υπεύθυνοι αυτής της πράξης πρέπει να πληρώσουν γι' αυτό που έκαναν".

Αν και πιστεύεται ότι η χημική σύνθεση του σπρέι είχε ως κύριο συστατικό το πιπέρι, συνεχίζονται οι αναλύσεις από τις φανέλες των ποδοσφαιριστών, της Ρίβερ Πλέιτ.

Την ίδια ώρα, ο γιατρός των "μιγιονάριος", Πέδρο Άνσινγκ, διαβεβαίωσε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι καλά στην υγεία των και με τη σωστή θεραπεία δεν θα έχουν καμία συνέπεια.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ