ΑΡΗΣ

Κλείνει τα αυτιά ο Οικονομόπουλος

Κλείνει τα αυτιά ο Οικονομόπουλος
INTIME SPORTS

Στον Άρη επιθυμούν την παραμονή του Μπάμπη Οικονομόπουλου όπως κάτι ανάλογο ισχύει και με τον 22χρονο μέσο παρά τις ευρωπαϊκές σειρήνες που ηχούνε στα αυτιά του

Άρης και Μπάμπης Οικονομόπουλος σύμφωνα με την στάση τους θέλουνε να συνεχίσουν μαζί και απλά απομένει αυτό να επισημοποιηθεί.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έδειξε προ ημερών τις προθέσεις της ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τον 22χρονο μέσο που κλείνει τα αυτιά του στις ευρωπαϊκές σειρήνες που ηχούνε στα αυτιά του.

Ουσιαστικά ΠΑΕ Άρης και Οικονομόπουλος έχουνε έρθει ήδη σε καταρχήν συμφωνία με αυτό που απομένει να είναι να μπούνε οι υπογραφές στις θέσεις των συμβολαίων.

Μία εξέλιξη που δεν θα μετρήσει ως ανανέωση γιατί ο 22χρονος μέσος είναι κάτω των 24 χρόνων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Οικονομόπουλος έχει βρεθεί στο στόχαστρο κι άλλων ελληνικών ομάδων αλλά και από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αγγλία, το Βέλγιο, την Σερβία αλλά και την Ιταλία.

Εν τω μεταξύ για αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένη η καθοριστική συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, με τον Δημήτρη Καρύδα. Τον κοινό εκπρόσωπο των Μανώλη Παπαστεριανού και Γρηγόρη Παπαζαχαρία όπου θα φανεί αν θα βρεθεί η χρυσή τομή για την ανανέωση των συμβολαίων τους αλλά και ο διακανονισμός των οφειλομένων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ