ΑΡΗΣ

Ευθυμιάδης αλλά και Καθάριος

Ευθυμιάδης αλλά και Καθάριος
INTIME SPORTS

Δύο νέα ονόματα που εξετάζονται από τον Γιάννη Χατζηνικολάου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Άρη είναι ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης και ο Παύλος Καθάριος.

Οι Γρηγόρης Ευθυμιάδης και Παύλος Καθάριος είναι τα δύο νέα ονόματα που εξετάζονται από τον Γιάννη Χατζηνικολάου για την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δύο ποδοσφαιριστές που είναι κάτω των 24 ετών, 22 και 21, με αποτέλεσμα να είναι στην κατηγορία όπου στον Άρη δεν έχουνε να αντιμετωπίσουν τον αριθμητικό περιορισμό.

Ο Ευθυμιάδης πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του Οδυσσέα Κορδελιού στον φετινό βόρειο όμιλο της Football League 2 και έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος σημείωσε 9 γκολ ενώ είχε σκοράρει και άλλο ένα γκολ στο κύπελλο, και προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου ήταν αρχηγός της Κ20.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί της παρουσίας στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός στην Super League τον Μάιο του 2010 στο τελευταίο παιχνίδι των πλει οφ κόντρα στον Άρη στο 'Κλεάνθης Βικελίδης".

Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Μακεδονικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ μεταξύ άλλων βρίσκεται στο στόχαστρο και της ΑΕΚ. Εκτός του Ευθυμιάδη και ο 21χρονος Καθάριος φέρεται να είναι στα υπόψη του Χατζηνικολάου.

Πρόκειται για τον πρώην μέσο του Πιερικού που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αγροτικό Αστέρα, ακολούθως μετακόμισε στην Skoda Ξάνθη, επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα και φέτος ήταν στην ομάδα της Κατερίνης.

Κατά τα άλλα το έγγραφο που υπέγραψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης και έχει ήδη αποσταλεί στο Υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κύρια νομικά όπλα για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Αρχικά του Λάμπρου Σκόρδα στις 26 Ιουνίου – άσχετα αν όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει νέα αναβολή – όπου εκδικάζεται η υπόθεσή του για τα 2 εκ ευρώ για μη απόδοση ΦΠΑ, αλλά και στην συνέχεια για τους κ.κ. Αθανασιάδη και Ζαμπέτα για ανάλογες περιπτώσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ