ΙΣΠΑΝΙΑ

Κλείνει για δύο ματς το γήπεδο της Μπέτις, για τα επεισόδια και τη διακοπή με την Σεβίλλη

Οι παίκτες της Μπέτις πανηγυρίζουν σε ματς του Europa League κόντρα στην Λεβερκούζεν | 21 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες της Μπέτις πανηγυρίζουν σε ματς του Europa League κόντρα στην Λεβερκούζεν | 21 Οκτωβρίου 2021 @2021 JOSE LUIS CONTRERAS/AP IMAGES

Η διακοπή στο ντέρμπι Κυπέλλου με την Σεβίλλη που προκάλεσαν οι οπαδοί της Μπέτις θα στοιχίσει στους βερδιμπλάνκος, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας να ανακοινώνει το κλείσιμο του "Βιγιαμαρίν" για τα δύο προσεχή παιχνίδια τους.

Το κλασικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας για το Copa del Rey βρήκε μεν την Μπέτις να πανηγυρίζει επί της Σεβίλλης την πρόκριση στα προημιτελικά όμως για να γίνει αυτό χρειάστηκε να περάσουν... δύο ημέρες.

Και αυτό γιατί ο αγώνας στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" άρχισε το Σάββατο αλλά διεκόπη μετά από αντικείμενο που πετάχτηκε από την εξέδρα των οπαδών της Μπέτις και το οποίο χτύπησε τον Χορδάν, για να συνεχιστεί από εκεί που είχε σταματήσει την επόμεν ημέρα και να κριθεί από το γκολ του Σέρχιο Κανάλες (έγραψε το τελικό 2-1).

Φυσικά, οι πράσινοι της Σεβίλλης δεν θα μπορούσαν να αποφύγουν την ποινή για την παραβατική συμπεριφορά οπαδών τους και αυτή έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης (19/1), με την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να κάνει γνωστό πως το "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" θα μείνει κλειστό για τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα (ενδέχεται να διαφοροποιηθούν όταν γίνει το γνωστό το πρόγραμμα του Copa del Rey από τη φάση των "8" και μετά) το "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" θα είναι κλειστό στους με την Βιγιαρεάλ και την Μαγιόρκα για την La Liga, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η Μπέτις θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών.

Τουναντίον, θα δώσει τα δύο παραπάνω ματς σε άλλο γήπεδο, με τους πράσινους της Σεβίλλης να αναμένεται να μάθουν εντός 24ωρου το που θα αγωνιστούν, σε ένα γήπεδο που θα πληρεί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει τους αγώνες.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ