ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπέτις - Σεβίλλη: Οριστική διακοπή του αγώνα, οι οπαδοί των γηπεδούχων χτύπησαν με αντικείμενο τον Τζορδάν

Το στιγμιότυπο που ο Τζορντάν δέχθηκε αντικείμενο από την εξέδρα
Το στιγμιότυπο που ο Τζορντάν δέχθηκε αντικείμενο από την εξέδρα PRINT SCREEN

Ο αγώνας της Μπέτις με τη Σεβίλλη διακόπηκε οριστικά, μετά τη ρίψη αντικειμένου στον μέσο των φιλοξενούμενων, Τζορδάν, με την τύχη του παιχνιδιού να κρίνεται στα δικαστήρια.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπέτις και τη Σεβίλλη για το Κύπελλο Ισπανίας, διακόπηκε οριστικά, μετά τη ρίψη αντικειμένου από την εξέδρα προς τον Τζορδάν, μετά την επίτευξη του τέρματος του Ναμπίλ Φεκίρ στο 39ο λεπτό.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη ρίψη του αντικειμένου, ο διαιτητής αποφάσισε να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια και στη συνέχεια να αποφασιστεί η τύχη του παιχνιδιού, το οποίο τελικά δεν θα συνεχιστεί. Η ισπανική ομοσπονδία τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι καταδικάζει κάθε μορφή βίας στα γήπεδα.

Η Σεβίλλη έκανε μια αναδημοσίευση στην ανάρτηση της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, στην οποία μεταξύ άλλων τονίσει ότι θα παρέχει πληροφορίες στο άμεσο μέλλον για το περιστατικό.

Το περιστατικό σχολίασε και ο πρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης της Ανδαλουσίας, Χουάνμα Μορένο, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: "Λυπηρό. Με πονάει πολύ που ένας αγώνας ανάμεσα στη Μπέτις και τη Σεβίλλη έπρεπε να τελειώσει έτσι. Ο αθλητισμός της Ανδαλουσίας είναι πάθος και αθλητική άμιλλα. Όχι στη βία των λίγων. Το καταδικάζω".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΤΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ