ΠΑΟΚ

Κίτσιου: "Πρέπει να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια"

Κίτσιου: "Πρέπει να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια"
Κίτσιου

Ο Στέλιος Κίτσιου αναφέρθηκε στην καθιέρωσή του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Ο Στέλιος Κίτσιου αναφέρθηκε στην καθιέρωσή του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

" Ήταν μια κουραστική ημέρα η χτεσινή γενικώς. Κόντρα στη Σάλκε κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Έχουμε άλλο ένα σημαντικό αγώνα αύριο και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε το δεύτερο παιχνίδι με τη Σάλκε. Δεν πρέπει να μείνουμε ούτε στο σκορ, ούτε στην εμφάνιση, ούτε στο πρώτο ή το δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να κάνουμε δυο καλά παιχνίδια αύριο και την Τρίτη", δήλωσε αρχικά στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε:

" Εντάξει, ξεκίνησε πολύ καλά για μένα. Εμένα η δουλειά μου είναι να βοηθάω οπουδήποτε μου ζητηθεί την ομάδα, δεν έχω πρόβλημα. Από τη στιγμή που μ' εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου εγώ οφείλω να κάνω ότι μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου είτε είμαι στο κέντρο είτε είμαι στην άμυνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα".

Τόνισε ότι: " Ε, σίγουρα αν δεν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να σου πουν κάποια πράγματα να μάθεις - είναι μια καινούρια θέση για μένα άλλωστε - δε θα μπορούσα να είχα φτάσει ως εδώ και με πολλή δουλειά ακόμη πιστεύω θα πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα".

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό σχολίασε: " Ναι, υπάρχει το παιχνίδι της Τρίτης. Αλλά αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα πιστεύω ότι τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να τα κερδίζουμε και να μη χάνουμε βαθμούς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, να μη σκεφτούμε καθόλου το παιχνίδι της Τρίτης και να είμαστε αφοσιωμένοι σ' αυτό το παιχνίδι, να μη χάσουμε καθόλου τον έλεγχο".

Για τις διαφορές σε σχέση με την περσινή ομάδα επεσήμανε: " Σίγουρα υπάρχουν πολλές διαφορές σε σχέση με την περυσινή ομάδα, πολλοί παίκτες έχουν έρθει, με περισσότερη ποιότητα, πιο πολλοί παίκτες μπροστά, με το παιχνίδι μπροστά να γίνεται πολύ πιο γρήγορο και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα έρθουν και θα φανούν κι άλλες διαφορές με τους καινούργιους παίκτες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ