ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κινητοποίηση εν όψει Ρόμα

Κινητοποίηση εν όψει Ρόμα
INTIME SPORTS

Η επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού και αυτό φαίνεται και στην κινητοποίηση εν όψει του φιλικού με την Ρόμα.

Σήμερα (Τρίτη 10/08) βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια και ήδη έχουν πουληθεί 3.000, αριθμός σημαντικός αν σκεφτεί κανείς πως το ματς θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13/08, περίοδο δηλαδή που οι περισσότεροι Έλληνες κάνουν διακοπές.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τους "ερυθρόλευκους" και παράλληλα το ανεπίσημο ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση.

Η πρώτη προπόνηση Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φόρεσε ξανά τα "ερυθρόλευκα" και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης (10/08).

Την Δευτέρα ο Ισπανός είχε κάνει απλά την γνωριμία με τους παίκτες, ενώ πλέον μέχρι το φιλικό με την Ρόμα θα κάνει αξιόλογηση του υλικού και εν συνεχεία θα θα κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση τόσο για την ενίσχυση όσο και το ποιοι παίκτες δεν υπολογίζονται.

Το πρόγραμμα σήμερα είχε και πρωινή προπόνηση, χωρίς τον Βαλβέρδε, ενώ οι Βαλεριάνος και Μιραλάς συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ