ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Κιλιάν Μπαπέ: Εχασε 700.000 ακόλουθους στο Instagram μετά την ανανεώση του στην Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, θα δει τους λογαριασμούς του να αυξάνουν κατά εκατομμύρια ευρώ αλλά την ίδια ώρα είδε τον λογαριασμό του στο Instagram να πέφτει κατά 700.000 ακόλουθους.

Η ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν θα κάνει τον Κιλιάν Εμπαπέ κατά πολλά εκατομμύρια πλουσιότερο με τον Γάλλο σούπερ σταρ να εξασφαλίζει αρκετά προνόμια, πλην των χρημάτων που θα λάβει.

Την ίδια ώρα όμως ο Εμπαπέ βγήκε "χαμένος" αναφορικά με τους λογαριασμούς του στα social media καθώς είδε τον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram να μειώνεται κατά 700.000 ακόλουθους, ίσους φίλους της Ρεάλ ή θαυμαστές του απλοί που δεν του άρεσε η στάση που τήρησε όλο αυτό το διάστημα ο Εμπαμπέ.

Το ισπανικό Μέσο "El Chiringuito" ήταν αυτό που ανέφερε πως ο 23χρονος Γάλλος αστέρας είδε 700.000 followers του να τον κάνουν unfollow. Βέβαια και πάλι παραμένει ένας από τους αθλητές με τα περισσότερα εκατομμύρια ακόλουθους καθώς έχει 71 εκατ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ