ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά: Όχι στα 700.000 ευρώ από τη Βίμποργκ για Τετέι

Ο Τετέι στη διάρκεια του αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας | 2 Οκτωβρίου 2022
Ο Τετέι στη διάρκεια του αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας | 2 Οκτωβρίου 2022 EUROKINISSI

Η Βίμποργκ κατέθεσε πρόταση ύψους 700.000 ευρώ στην Κηφισιά για την απόκτηση του Ανδρέα Τετέι, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή μετά από κοινή απόφαση ομάδας και παίκτη.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ανδρέα Τετέι με τη φανέλα της Κηφισιάς τα τελευταία δύο χρόνια έχουν φτάσει και εκτός συνόρων με τον 21χρονο επιθετικό να έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Ευρώπη που παρακολουθούν την πορεία του και την εξέλιξη του.

Υπήρξε όμως και μια ομάδα που πέρασε στο... παρασύνθημα και έκανε επίσημη πρόταση στην ομάδα των Βορείων Προαστίων για να τον κάνει δικό της. Αυτή ήταν η Βίμποργκ από τη Δανία.

Μάλιστα, οι Δανοί προσέφεραν στη Κηφισιά 700.000 ευρώ για να τον πάρουν άμεσα στη μάχη που δίνουν για τον τίτλο (είναι δεύτεροι στο πρωτάθλημα). Τα λεφτά που έβγαλαν από τα ταμεία τους μάλιστα είναι και τα περισσότερα που θα έδιναν ποτέ για μεταγραφή ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, τόσο η διοίκηση της Κηφισιάς, όσο και ο 21χρονος επιθετικός σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή αποφάσισαν να απορρίψουν την πρόταση αυτή παρά το γεγονός πως ήταν μια εξαιρετική πρόταση σε οικονομικό επίπεδο για την ομάδα των Βορείων Προαστίων όσο και ως προοπτική για τον 21χρονο επιθετικό.

Ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση έχει να κάνει με τη μάχη που δίνει η Κηφισιά ώστε τη νέα σεζόν να παίζει στη Stoiximan Super League και ο Τετέι που είναι απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο αυτό είναι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας για να μπορέσει να τα κατάφερει.

Βέβαια την ίδια ώρα οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι το καλοκαίρι η ομάδα των Βορείων προαστίων δε θα κόψει το δρόμο του παίκτη προς το εξωτερικό σε μία ανάλογη πρόταση ή και μεγαλύτερη αν ο νεαρός σέντερ φορ συνεχίσει να σκοράρει και καταφέρει να ανεβάσει την ομάδα του στην μεγάλη κατηγορία.

Φέτος ο 21χρονος επιθετικός μετρά 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας εννιά γκολ και δύο ασίστ. Συνολικά τα δύο χρόνια που παίζει στη Super League 2 ο Τετέι έχει σημειώσει 22 γκολ σε 52 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ