ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά, μεταγραφές: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Μασούρα

Ο Γιάννης Μασούρας με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Γιάννης Μασούρας με τη φανέλα του Ολυμπιακού ΙΝΤΙΜΕ

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή είναι η Κηφισιά η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 26χρονο, Γιάννη Μασούρα, για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας της.

Η Κηφισιά φουλάρει για να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στη Stoiximan Super League και μετά την απόκτηση των Σάκιτς και Τσάπμαν είναι κοντά σε συμφωνία και με τον 26χρονο Έλληνα δεξιό μπακ, Γιάννη Μασούρα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται σύντομα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Τον περασμένο Ιανουάριο η πολωνική Μιέτζ Λεγκνίτσα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα αλλά μετά τον υποβιβασμό της έμεινε ελεύθερος με αποτέλεσμα η Κηφισιά να μην χάσει την ευκαιρία και να προχωρήσει σε συζητήσεις μαζί του. Ο Μασούρας αναμένεται μαζί με τον Σάκιτς να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας της Κηφισιάς.

Ο 26χρονος μπακ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, ΑΕΛ, Ολυμπιακό. Πανιώνιο, Γκόρνικ Ζάμπρε, Σπάρτα Ρότερνταμ και όπως όλα δείχνουν η Κηφισιά θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ