ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Κηφισιά επιστρέφει στο Ζηρίνειο

Η Κηφισιά επιστρέφει στο Ζηρίνειο
ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Κηφισιά ανακοίνωσε ότι η ομάδα επιστρέφει σε πρώτη φάση για προπονήσεις στη φυσική της έδρα στο Ζηρίνειο και μετά τη διενέργεια ορισμένων έργων θα φιλοξενήσει επίσημα παιχνίδια.

Ιστορική είναι η 23η Μαρτίου για την Κηφισιά, καθώς οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη θα βρεθούν για πρώτη φορά στο Ζηρίνειο, τη φυσική έδρα της ομάδας και θα κάνουν προπόνηση.

Σε πρώτη φάση οι πρωτοπόροι του Β' ομίλου της Super League 2 θα κάνουν μόνο προπονήσεις στο γήπεδο, ωστόσο με τις λοιπές βελτιωτικές εργασίες θα μπορεί να δίνει και επίσημα ματς στο Ζηρίνειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά: "Μετά από αρκετούς μήνες, η αναμονή λαμβάνει τέλος για την Κηφισιά. Η επιστροφή στο “σπίτι” της είναι γεγονός!

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα βρεθούν για πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, όπου θα πραγματοποιηθεί προπόνηση.

Η ομάδα μας επιστρέφει στη φυσική της έδρα, σε πρώτη φάση με τη δυνατότητα της πραγματοποίησης των προπονήσεων της, με τις λοιπές βελτιωτικές εργασίες να βρίσκονται στο τελικό στάδιο ώστε σύντομα το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς να ξαναφιλοξενήσει τους επίσημους αγώνες της ομάδας μας.

Πριν από την έναρξη της αυριανής προπόνησης θα πραγματοποιηθεί αγιασμός παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Κηφισιά και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ