ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Θα ήθελα παίκτες από κυπριακό πρωτάθλημα"

Κετσπάγια: "Θα ήθελα παίκτες από κυπριακό πρωτάθλημα"
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περιπτώσεις παικτών από το κυπριακό πρωτάθλημα θα εξετάσει για την ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτό υποστήριξε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι "είναι πολλά τα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ".

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα επιστρέψει την Τρίτη (7/6) στην Κύπρο για να μαζέψει πράγματα και να έρθει ξανά στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση. Ωστόσο ήδη πρόλαβε στο Ράδιο Πρώτο της Κύπρου και για την συμφωνία του με την ΑΕΚ, αλλά και για την προοπτική μεταγραφών από το κυπριακό πρωτάθλημα:

"Δεν έχουμε μιλήσει για ονόματα ακόμα, χθες ήρθα. Κάθε μάνατζερ θα γράφει διάφορα πράγματα. Ξέρω το κυπριακό πρωτάθλημα. Θα ήθελα κάποιους παίκτες από το κυπριακό πρωτάθλημα. Υπάρχουν καλοί παίκτες που μπορούν να έρθουν στην ΑΕΚ και να διακριθούν".

Για τη συμφωνία με την ΑΕΚ: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ήρθα σε μια ομάδα που αγωνίστηκα και σαν ποδοσφαιριστής. Καλό είναι για μένα που ξέρω και την ομάδα. Στην Κύπρο βλέπουμε αυτά που γίνονται στην ομάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Για να φτάσουμε εκεί που όλοι θέλουν την ομάδα μας περιμένει αρκετή δουλειά.

Εγώ θέλω να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Να φτιάξουμε μια ομάδα που να κυνηγά το πρωτάθλημα. Έχουμε νωρίς Ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα φτιάξουμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν έχουμε χρόνο μπροστά μας. Είναι πολλά τα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Οι απαιτήσεις μεγαλώσανε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το πλάνο ενίσχυσης της ΑΕΚ σε όλες τις γραμμές

Και η Νιούκαστλ για τον Κετσπάγια

Κετσπάγια: "Υπόσχομαι μόνο σκληρή δουλειά"

Κετσπάγια: Ο δικός του δρόμος

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ