ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κεραυνοί Κάραγκερ κατά Καζεμίρο: "Το ποδόσφαιρο τον έχει εγκαταλείψει, ας του πουν ότι πρέπει να σταματήσει"

Κεραυνοί Κάραγκερ κατά Καζεμίρο: "Το ποδόσφαιρο τον έχει εγκαταλείψει, ας του πουν ότι πρέπει να σταματήσει"
PRINT SCREEN

Με σκληρά λόγια εκφράστηκε ο Τζέιμι Κάραγκερ κατά του Καζεμίρο μετά την απογοητευτική του εμφάνιση στη βαριά ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0 από την Κρίστα Πάλας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε ακόμα μία μαύρη σελίδα στη μετά-Φέργκιουσον εποχή, με το 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας να είναι η 13η φετινή ήττα στην Premier League, ένα αποτέλεσμα που την έφερε πίσω στη μάχη της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος.

Ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της βαριάς ήττας ήταν και ο Καζεμίρο, με τον Βραζιλιάνο να επιστρατεύεται από την Έρικ τεν Χαχ να καλύψει το κέντρο της άμυνας μετά τα πολλά προβλάηματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι "κόκκινοι διάβολοι".

Οι ποδοσφαιριστές της Κρίσταλ Πάλας κατάφεραν να ντριπλάρουν οκτώ φορές των πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, επίδοση που συνιστά αρνητικό ρεκόρ φέτος στο Νησί.

Μετά το τέλος του ματς ο θρύλος της Λίβερπουλ και τηλεκριτικός, Τζέιμι Κάραγκερ, εκφράστηκε με σκληρά λόγια κατά του Κασεμίρο, χαρακτηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς παλαίμαχο.

"Είπα στο ημίχρονο ότι πρέπει ο Τεν Χαχ να βγάλει τον Καζεμίρο. Ξέρω ότι έχει παιδιά στον πάγκο, αλλά νομίζω ότι ο Καζεμίρο θα πρέπει να γνωρίζει ο ίδιος απόψε ως έμπειρος παίκτης ότι θα πρέπει να έχει μόνο άλλα τρία παιχνίδια στο κορυφαίο επίπεδο. Τα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και τον τελικό του FA. Και πρέπει να σκεφτεί "πρέπει να πάω στο MLS ή στη Σαουδική Αραβία;".

Γερνάει, οι άνθρωποι γύρω του πρέπει να του πουν ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. Βλέπουμε έναν από τους σπουδαιότερους της σύγχρονης εποχής να παίζει σε μια από τις καλύτερες μεσαίες γραμμές που έχουμε δει και που κυριάρχησε στην Ευρώπη. Αυτός που κρατούσε, ο Κρόος στη μία πλευρά ο Μόντριτς ήταν από τους καλύτερους μέσους. Θα μπορούσε εύκολα να κοντράρει τη μεαία γραμμή της Μπαρτσελόνα που όλοι αγαπήσαμε με τους Μπουσκέτς, Τσάβι και Ινιέστα.

Ήταν σπουδαίος, δεν είμαι ούτε κατά διάνοια στο επίπεδο αυτού που έχει πετύχει αυτός ο άνθρωπος. Champions League, να παίζει με τη Βραζιλία, με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά πάντα θυμάμαι κάτι όταν αποσύρθηκα κι εγώ, υπήρχε ένα ρητό που πάντα θυμάμαι ως ποδοσφαιριστής, "αφήστε το ποδόσφαιρο πριν σας αφήσει το ποδόσφαιρο". Το ποδόσφαιρο τον άφησε σε αυτό το κορυφαίο επίπεδο, πρέπει να σταματήσει από το επίπεδο ποδοσφαίρου και να πάει αλλού", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κάραγκερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ