ΙΝΤΕΡ

Κεντίρα για Έρικσεν: "Καταλαβαίνω την ιταλική Λίγκα, υπάρχουν πολλές ομάδες που τον θέλουν"

Ο Έρικσεν με τη φανέλα της Ίντερ
Ο Έρικσεν με τη φανέλα της Ίντερ © 2020 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Κρίστιαν Έρικσεν θέλει να επιστρέψει στα γήπεδα μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε στο πρόσφατο Euro, ωστόσο στην Ιταλία υπάρχει ειδική παράμετρος που δεν του το επιτρέπει, με τον Σαμί Κεντίρα να υποστηρίζει πως υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Δανό.

Η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο πρόσφατο Euro ήταν από εκείνα που σόκαραν τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Στον Δανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή, τοποθετήθηκε βηματοδότης και πλέον προσπαθεί να αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ωστόσο, η επιστροφή του στη Serie A και την Ίντερ μοιάζει δύσκολή έως αδύνατη, καθώς υπάρχει μία ειδική παράμετρος που απαγορεύει σε παίκτες που φέρουν αυτόματους απινιδωτές να αγωνίζονται, υπό τον φόβο ενός νέου επεισοδίου, Ως εκ τούτου, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ιταλίας ως ελεύθερος είναι το πιο πιθανό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γερμανίας, Σιμά Κεντίρα, σχολίασε τον κανονισμό της Ιταλίας, ενώ μιλώντας στην Bild εξέφρασε την άποψή του που ο Έρικσεν θα βρει ομάδα, ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται, καθώς υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που θέλουν να τον αποκτήσουν.

"Κάθε χώρα έχει τους δικούς της κανόνες και πρέπει να γίνονται αποδεκτοί. Καταλαβαίνω την ιταλική Λίγκα που δεν θέλει να αναλάβει αυτή την ευθύνη. Θα πρέπει επίσης να μπορεί ο Έρικσεν να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι σύλλογοι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος 34χρονος μέσος με πολυετή θητεία σε Στουτγκάρδη, Ρεάλ και Γιουβέντους στη γερμανική εφημερίδα.

Σύμφωνα μάλιστα, με την Corriere dello Sport ο Δανός διεθνής φαίνεται πως έχει έρθει σε επαφή με τον Άγιαξ για την επιστροφή του στο Άμστερνταμ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ