STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέλετ: "Δέχθηκα απειλητικά μηνύματα μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, δεν έχω πρόβλημα να ξανασφυρίξω στην Ελλάδα"

Ο Γιάκομπ Κέλετ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός | 6 Νοεμβρίου 2022
Ο Γιάκομπ Κέλετ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός | 6 Νοεμβρίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο Δανός διαιτητής, Γιάκομπ Κέλετ, που είχε σφυρίξει το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο υποστήριξε σε μέσο της πατρίδας του που είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Δανός διαιτητής Γιάκομπ Κέλετ ο οποίος ήταν ο ρέφερι της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο που είχε λήξει ισόπαλο 1-1 έκανε δηλώσεις στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα "tipsbladet.dk" και υποστήριξε πως μετά από εκείνο το παιχνίδι δέχτηκε πολλά απειλητικά μηνύματα.

Ο 42χρονος ρέφερι ο οποίος είχε σφυρίξει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης πέναλτι του Άβιλα πάνω στον Ιωαννίδη τόνισε πως οι απειλές είναι κάτι που έχει αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν ακόμα και μετά από ματς στη Δανία ενώ υποστήριξε πως δεν θα είχε πρόβλημα να έρθει ως ρέφερι σε αγώνα της Stoiximan Super Leaguue.

"Είναι αλήθεια ότι έλαβα πολλά άσχημα μηνύματα μετά από εκείνο τον τον αγώνα. Αλλά αυτό είναι μέρος του να είσαι κορυφαίος διαιτητής. Το έχω δοκιμάσει και μετά από αγώνες στη Δανία. Υπάρχουν πολλά τρολ στο διαδίκτυο".

Δέχτηκες και απειλητικά μηνύματα;

"Ναι, πιθανότατα μπορείς να πεις ότι υπήρξαν απειλές για τη ζωή. Είναι λίγο δύσκολο να κρίνω ποιο είναι ποιο, αλλά δεν με επηρεάζει καθόλου".

Ο Κέλετ ρωτήθηκε και για τα όσα είχε δηλώσει μετά από εκείνη την αναμέτρηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Ενώ στην ερώτηση για το αν θα είχε πρόβλημα να σφυρίξει ξανά στην Ελλάδα;

"Όχι δεν θα είχα καθόλου".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ