ΤΟΤΕΝΑΜ

Το πήρε απόφαση ο Κέιν: "Θα μείνω στην Τότεναμ"

Ο Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Γουλβς
Ο Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Γουλβς © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν έβαλε τέλος στα μεταγραφικά σενάρια που τον συνέδεαν με τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση μέσω ανάρτησης στα social meida ότι θα παραμείνει στην Τότεναμ.

Το σίριαλ μεταγραφής του Χάρι Κέιν στη Μάντσεστερ Σίτι δεν θα έχει αίσιο τέλος, αφού ο αρχηγός των Spurs ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω δημοσίευσης στα social media ότι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Τότεναμ και τη νέα σεζόν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε θέσει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του Κέιν ο οποίος επίσης από τη μεριά του αρχικά φαινόταν θετικός στο να μετακομίσει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό των Πολιτών. Ωστόσο, στο τέλος, ο 28χρονος αποφάσισε να μείνει και να βοηθήσει την ομάδα με την οποία αγωνίζεται από το 2009, εάν συμπεριλάβουμε και τις ακαδημίες των Σπιρουνιών.

"Ήταν απίστευτο να δω την υποδοχή από τους φίλους της Τότεναμ την Κυριακή και να διαβάσω ορισμένα από τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβα τις προηγούμενες εβδομάδες. Θα μείνω στην Τότεναμ αυτό το καλοκαίρι και θα είμαι 100 % συγκεντρωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει", ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Άγγλος φορ.

Υπενθυμίζεται, ότι οι Πολίτες αύξησαν την προσφορά τους στα 150 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Χάρι Κέιν, αφού η πρώτη πρόταση ύψους 118 εκατ. ευρώ έπεσε στο κενό.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ