ΑΡΗΣ

Κατσαβάκης: "Θέλαμε τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους"

Κατσαβάκης: "Θέλαμε τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε ότι η νίκη επί της Κέρκυρας ήταν σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης που ακολουθεί.

"Θέλαμε αυτή τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, για να σταθεροποιηθούμε και βαθμολογικά και σαν ομάδα, για το "δέσιμό" της.

Ξεκινήσαμε με υπομονή, ο αντίπαλος μας περίμενε πίσω, αλλά έπρεπε να ήμασταν περισσότερο στην κάθετη πάσα, να χρησιμοποιήσουμε τον Αγκάνθο.

Είχαμε άτεχνες σκέψεις, για μεγάλες μπαλιές, παρόλα αυτά βγήκαν οι φάσεις και δεν ξέρω αν υπήρχαν περιπτώσεις πέναλτι με Γιαννιώτα και Καπετάνο.

Στο ημίχρονο είπαμε ότι χρειάζεται υπομονή, γιατί αυτά τα παιχνίδια παίζονται μέχρι το τέλος. Η παρουσία του μικρού (Σουνά) μας έδωσε ηρεμία να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα.

Μετά το γκολ ρισκάρισε ο αντίπαλος και ευτυχώς ο Μάρκος ήταν σε ετοιμότητα και μας κράτησε για να πάρουμε το τρίποντο που τόσο θέλαμε", τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Άρη.

Σε ερώτηση για το αν ρωτήθηκε αν υπήρχε εντολή για… οπισθοχώρηση μετά το 1-0 απάντησε: "Κάναμε μια αντανακλαστική κίνηση προς τα πίσω, χωρίς εντολή, αλλά χρειαζόμασταν φρεσκάρισμα στο κέντρο. Κρατούσαμε όμως μία αλλαγή γιατί στο ημίχρονο ο Πουλίδο μου είπε ότι ίσως θα ζητούσε αλλαγή".

Σε ερώτηση για την απόδοση του Κώστα Καπετάνου είπε: "Πρέπει να έχει υπομονή, την είχε στο δεύτερο μέρος. Θέλει υπομονή ο δεύτερος μέσος που γίνεται φορ, για να περάσουμε τις κάθετε πάσες, ώστε να αξιοποιηθεί το χάρισμα που έχει ο Αγκάνθο. Θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε".

Κι όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα σημείωσε: "Θα δουλέψουμε αυτή τη βδομάδα, μας περιμένει ένα κλασικό ντέρμπι, θα ετοιμαστούμε για να πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Θέλουμε ηρεμία για να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Δεν παίζουν πολύ καιρό μαζί τα παιδιά. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα κορμό από πέρσι, έχει τα σκαμπανεβάσματά του. Θα δούμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ