ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσαβάκης: "Πιο δυναμωμένοι"

Κατσαβάκης: "Πιο δυναμωμένοι"
Κατσαβακης

Αισιόδοξος για τον αγώνα με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" εμφανίστηκε ο Μάκης Κατσαβάκης

Η ισοπαλία με 1-1 απέναντι στους Κρητικούς στέρησε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς δύο πολύτιμους βαθμούς στα πλαίσια της συνέχεια της κούρσας της Super League στην προσπάθεια επίτευξης του βασικού στόχου της ομάδας της Θεσσαλονίκης που δεν είναι άλλος από την παραμονή.
Πως όμως αντιμετωπίζει ο Μάκης Κατσαβάκης το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη; "Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας έναντι του εαυτού μας και του σωματείου μας, πιο δυναμωμένοι από κάθε άλλη φορά", τόνισε στην σημερινή του γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και συνέχισε: "Αυτό συμβαίνει εξαιτίας των αδικιών που υφίσταται η ομάδα μας από την αρχή της περιόδου, σε όλα τα επίπεδα. Προς αυτή την κατεύθυνση, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου, θα κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης εντός κι εκτός έδρας. Αυτό, επειδή δεν έχουμε άλλη επιλογή, λόγω της δυσμενούς θέσης που έχουμε, μετά από τα τελευταία αποτελέσματα.

Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας παίζει το τελευταίο δίμηνο ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είναι πιο ουσιώδης από πέρυσι. Θεωρώ το παιχνίδι αυτό εξαιρετικά δύσκολο, λόγω του ότι, εκτός των άλλων, θα είναι το γήπεδο γεμάτο από κόσμο".





Όσο για την σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς αυτή έγινε στις εγκαταστάσεις του Μάττα στη Νέα Ραιδεστό και όχι στην Καλαμαριά όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ