ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσαβάκης: "Οριακό παιχνίδι..."

Κατσαβάκης: "Οριακό παιχνίδι..."
Κατσαβάκης MOTIONTEAM

Ικανοποιημένος απο την εμφάνιση του α' μέρους με την Σαντάσκι έμεινε ο Μάκης Κατσαβάκης που χαρακτήρισε οριακό το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

"Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου στο πρώτο ημίχρονο, τα πήγαμε αρκετά καλά και χαρακτηριστικό είναι ότι ο τερματοφύλακάς μας ακούμπησε μόνο μία φορά την μπάλα", όσο για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο είπε:

"Απειληθήκαμε από κάποια απερίσκεπτα λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, γιατί είναι κρίμα να χαλάμε την εικόνα μας από τέτοιες επιπολαιότητες. Στο πρέσινγκ θα πρέπει ή να κάνουμε φάουλ τακτικής ή να παίξουμε με το τεχνητό οφσάιντ".



Όσον αφορά την παρουσία των Ζαπρόπουλο, Αμπονσά και Λαναρή σε όλο το 90λεπτο ο κ. Κατσαβάκης τόνισε: "Το έκανα γιατί θέλουν ρυθμό ακόμη στα πόδια τους, ενώ είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν κάποια άλλα παιδιά όπως ο Ουέλιγκτον και ο Περόνε".



Όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα της Super League με τον Εργοτέλη δήλωσε: "Είπαμε ότι είναι ένα παιχνίδι οριακό για μας και πρέπει να το κερδίσουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά έτοιμοι και θα τα καταφέρουμε, αρκεί να είμαστε αλάνθαστοι αμυντικά. Έχουμε και πρόβλημα με τις προπονήσεις και πρέπει να βρούμε γήπεδο από την Τρίτη για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ