ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσαβάκης: "Κίνδυνος ο Λουτσιάνο"

Κατσαβάκης: "Κίνδυνος ο Λουτσιάνο"
Κατσαβακης

Υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο χαρακτήρισε τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μάκης Κατσαβάκης

«Μετά από τη διακοπή του Πρωταθλήματος, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, μας περιμένει ένα παιχνίδι με πάρα πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος διαθέτει ικανότατους παίκτες, επικίνδυνους σε όλους τους χώρους. Υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος είναι ο Λουτσιάνο.

Μελετάμε τον αντίπαλό μας προσεκτικά και είμαστε αποφασισμένοι να προεκτείνουμε τη συγκομιδή βαθμών όσο περισσότερο μπορούμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι αυτής της Κυριακής.

Στην προσπάθειά μας αυτή, θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων, η οποία ήταν δυνατή και πολύτιμη στη Βέροια. Ο κόσμος είναι αυτός που θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο, ώστε να πάρουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών», ανέφερες στην γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μάκης Κατσαβάκης.

Λαναρής: «Είμαι έτοιμος»
Για το… σκάνδαλο διαρκείας, που του στερεί μέχρι στιγμής τη συμμετοχή σε επίσημα παιχνίδια του Απόλλωνα Καλαμαριάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό EXTRASPORT ο Γιώργος Λαναρής.

Ο μεσοεπιθετικός των «κοκκινόμαυρων» τόνισε πως αν στη θέση της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρισκόταν κάποια άλλη ομάδα το θέμα θα είχε ήδη «κλείσει» θετικά, μια άποψη που πολλάκις έχει υποστηρίξει και ο τεχνικός του, Μάκης Κατσαβάκης.

«Η προσφυγή που έχω κάνει εναντίον της Βέροιας εκκρεμεί ακόμα, αφού η πλευρά τους έκανε έφεση και περιμένουμε την απόφαση. Συμφωνώ με όσους λένε ότι αν ήταν η ίδια υπόθεση για άλλη ομάδα, θα είχε τελειώσει θετικά προ πολλού.

Είμαι έτοιμος να παίξω οποιαδήποτε στιγμή. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαι πάρα πολύ καλά, αλλά μου λείπουν παιχνίδια και αυτό είναι σημαντικό, διότι ο ποδοσφαιριστής με τους αγώνες διατηρείται σε φόρμα και σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Είναι πολύ δύσκολο να βλέπω την ομάδα να αγωνίζεται και τους συμπαίκτες μου να προσπαθούν κι εγώ να κάθομαι στην κερκίδα και απλά να είμαι θεατής».

Ο Βεροιώτης μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στην πορεία των Ποντίων στο πρωτάθλημα: «Ο Απόλλων έκανε μια καλή νέα αρχή με την εκτός έδρας νίκη στη Βέροια και μπήκε για τα καλά σε πορεία υλοποίησης των στόχων του. Τώρα πρέπει να συνεχίσει έτσι και εναντίον του Ατρόμητου, που έχει καλό προπονητή και τον Λουτσιάνο, ο οποίος είναι ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει από παντού και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ