ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φυτανίδης: "Είμαι ευγνώμων"

Ο Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε για την μετεγγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δεν ξεχνάει τον Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Σωκράτης Φυτανίδης, μετά από 5 χρόνια στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, φεύγει από την ομάδα και θα αγωνίζεται από τον Γενάρη στον Αστέρα Τρίπολης, εξέλιξη που (όπως φάνηκε από τα λόγια του) ήταν ότι καλύτερο γι΄ αυτόν:
"Όλα έληξαν ομαλά, τελείωσε η μεταγραφή μου στον Αστέρα Τρίπολης, πήρε κάποια ανταλλάγματα ο Απόλλων, ικανοποιήθηκα κι εγώ και όλα τελείωσαν θετικά. Ο Αστέρας με παρακολουθούσε εδώ και καιρό, με πιστεύουν οι άνθρωποι της ομάδας και έτσι, οι συζητήσεις δεν κράτησαν πολύ. Φεύγω πάντως με τα καλύτερα συναισθήματα από τον Απόλλωνα, ήμουν 5 χρόνια στην ομάδα, έπαιξα σε 140 παιχνίδια, εδώ ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά".



Ο Απόλλων παραμένει πάντως ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του Φυτανίδη με τον ίδιο να μην το ξεχνά αυτό: "Κρατάω μόνο τα καλά, κέρδισα εμπειρίες και προσπάθησα πάντα για το καλύτερο, πήρα αλλά και έδωσα πιστεύω πολλά στην ομάδα και στον Απόλλωνα ανήκει ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου, είμαι πάντως νέος ακόμη και ποιος ξέρει, μπορεί κάποια στιγμή να επιστρέψω κιόλας.

Εύχομαι πάντως ο Απόλλων να συνεχίσει τις επιτυχίες, να ανέβει ψηλά και ο κόσμος της ομάδας να τον βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην συνέχεια. Σίγουρα υπήρξαν και κάποια προβλήματα αφού φεύγω από την ομάδα αλλά δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό, είμαι ευγνώμων στον Απόλλωνα".





Εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης είχαν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες γι αυτόν αλλά δεν προχώρησε το θέμα: "Υπήρχε ενδιαφέρον και από μια γερμανική ομάδα και 2-3 ομάδες από την Αθήνα, αλλά δεν έγινε τίποτε ουσιαστικό και δεν προχώρησαν αυτές οι υποθέσεις".



Για την νέα του ομάδα ο Φυτανίδης τόνισε: "Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που δίνει στον ποδοσφαιριστή ότι ακριβώς χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά και επαγγελματικά, να έχει μόνο το ποδόσφαιρο στο μυαλό του και τίποτε άλλο.

Η ομάδα επίσης φτιάχνει το δικό της γήπεδο, έχει πολύ καλές αθλητικές εγκαταστάσεις για προπονήσεις, έχει μεγάλες φιλοδοξίες και προοπτικές και έτσι μπορεί να θέτει υψηλούς στόχους. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα και να καθιερωθώ".





Όσον αφορά στο μέλλον του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Φυτανίδης είπε πως: "Σίγουρα από τον Απόλλωνα έχουν περάσει και έχουν αποχωρήσει πολλοί καλοί παίκτες (π.χ. Κλέιτον, Παππάς) και οι φίλαθλοι του θα ήθελαν να έχουν παραμείνει στην ομάδα αλλά στο ποδόσφαιρο έτσι είναι τα πράγματα.

Πάντως ο Απόλλων κάνει πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες και έτσι θα βγάλει πολλούς καλούς παίκτες στην συνέχεια, υπάρχουν πολλά παιδιά που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην συνέχεια. Θα ήθελα πάντως να πω στους φίλους της ομάδας να πηγαίνουν στο γήπεδο και να στηρίζουν την ομάδα γιατί τους χρειάζεται πάρα πολύ".





Τέλος, για τους στόχους του στο πρωτάθλημα ανέφερε: "Αυτό που θέλω τώρα πάντως είναι να βοηθήσω ώστε να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους που έχει θέσει για φέτος, η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να πάει ψηλά, δεν είναι τυχαία η πορεία της στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, έχει πολλές δυνατότητες και "χτυπά" όλα τα παιχνίδια, κυνηγώντας την νίκη. Πιστεύω επίσης ότι όταν ετοιμαστεί το νέο γήπεδο της ομάδας θα βοηθήσει πάρα πολύ στην προσπάθεια που γίνεται από τον Αστέρα".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ