ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κατράνης: Έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν

Ο Αλέξανδρος Κατράνης στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο SPORT24
Ο Αλέξανδρος Κατράνης στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο SPORT24 GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Αλέξανδρος Κατράνης αποτελεί από την Τετάρτη (18/8) παρελθόν από τη Σεντ Ετιέν, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τον γαλλικό σύλλογο και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια στη Γαλλία και τη Σεντ Ετιέν, ο Αλέξανδρος Κατράνης αποχωρεί από τους "στεφανουά" καθώς τα βρήκε μαζί τους για τη λύση του συμβολαίου του.

Αν και ο 23χρονος αμυντικός δεσμευόταν για ακόμη ένα χρόνο με τη γαλλική ομάδα, ήρθε σε συμφωνία και οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους. Από τη μία η Σεντ Ετιέν δεν τον είχε στα πλάνα της ούτε για τη φετινή σεζόν ενώ και ο ίδιος ήταν δυσαρεστημένος με το ότι δεν του δόθηκε καμία ευκαιρία να αγωνιστεί με τους "στεφανουά" και παραχωρήθηκε δανεικός δύο φορές.

Πλέον ο Κατράνης αναζητά, ως ελεύθερος, τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό που θα του δώσει αγωνιστικά λεπτά. Μάλιστα, στο "αντίο" του στην Σεντ Ετιέν μέσα από τα social media εξέφρασε την απογοήτευσή του, κάνοντας λόγο για ένα "ταξίδι" που δεν πρόλαβε να ξεκινήσει ποτέ για εκείνον.

"Ένα κεφάλαιο που ουσιαστικά δεν ξεκίνησε ποτέ έφτασε στο τέλος του! Είμαι περήφανος που υπήρξα μέλος αυτής της οικογένειας, αλλά ταυτόχρονα απογοητευμένος για κάποιες καταστάσεις που υπήρξαν αυτά τα 4 χρόνια! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο κόσμο της Σεντ Ετιέν για την αγάπη και την στήριξη τους! Μια φορά πράσινος για πάντα πράσινος!", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αρχικά οι Γάλλοι επιθυμούσαν την αποχώρηση του Κατράνη χωρίς να αξιώνουν χρήματα για τον Έλληνα διεθνή, αλλά ήθελαν να διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Πλέον όμως από τη στιγμή που έλυσε το συμβόλαιο του, δεν ισχύει ούτε αυτό και ο διεθνής αριστερός μπακ, ο οποίος έχει ήδη κάποιες προτάσεις στα χέρια του μπορεί να πάρει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ