ΠΑΟΚ

"Καθαρός" ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

"Καθαρός" ΠΑΟΚ στα πλέι οφ
INTIME SPORTS

Στις επιλογές του για τα τρία ματς μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου ο Λάσλο Μπόλονι θα μετρήσει και την παράμετρο "κίτρινες κάρτες". Διαβάστε το ρεπορτάζ...

Η αλήθεια είναι ότι οι γκέλες με Αστέρα Τρίπολης, Γιάννινα (κυρίως) και με Παναιτωλικό (δευτερευόντως) δεν επέτρεψαν στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με ένα σημαντικό ζήτημα που θέλει να επιλύσει ο "Δικέφαλος" μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός ότι συνολικά έξι παίκτες της ομάδας βρίσκονται στο όριο καρτών. Σαλπιγγίδης, Έτο, Σνάουτσνερ, Σταφυλίδης, Κρέσιτς και Μπαλάφας μετρούν ήδη τρεις και αν δεχθούν μία ακόμη κι θα χάσουν ένα παιχνίδι.

Και για να μη συμβεί αυτό μέσα στα πλέι οφ, στον "Δικέφαλο" θέλουν να "καθαρίσουν" στα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου με Ατρόμητο (εκτός), Δίξα Δράμας (εντός) και Λεβαδειακό (εκτός).

Φυσικά, αυτή η επιδίωξη δεν πρόκειται να μπει πάνω από την ανάγκη της ομάδας να συλλέξει βαθμούς που θα τη φέρουν σε καλή θέση εκκίνησης εν όψει πλέι οφ. Αν, όμως, υπάρξουν οι προϋποθέσεις θα επιδιωχθεί οι παραπάνω παίκτες να φθάσουν στις τέσσερις κίτρινες και να ξεχρεώσουν τη μία αγωνιστική τιμωρίας μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Άνοιγμα της ΠΑΕ σε χορηγούς και επιχειρηματίες

Εξάλλου, μία μέρα μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με το νέο εμπορικό διευθυντή, Θρασύβουλο Σαββίδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι την Πέμπτη (5/4) στις 20.00 στο χώρο εκδηλώσεων Rose Garden στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, ο πρόεδρος, Ζήσης Βρύζας και το διοικητικό συμβούλιο θα παραθέσουν δείπνο στους επίσημους χορηγούς και επιχειρηματικούς συνεργάτες της ομάδας.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί το αγωνιστικό τμήμα (ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ) και εκπρόσωποι της ευρύτερης οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ