ΟΦΗ

Καταδικάζει η ΠΑΕ την επίθεση

Καταδικάζει η ΠΑΕ την επίθεση
ΟΦΗ απογοητευση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση της καταδικάζει τα χθεσινοβραδινά επεισόδια από οπαδούς που υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας μετά την ήττα από τον Ατρόμητο (1-0)

Έπειτα από συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της κρητικής ΠΑΕ, εκφράστηκε η δυσαρέσκεια για τα επεισόδια, ζητήθηκε στήριξη από τον κόσμο, ενώ υπήρξε και η στήριξη στο πρόσωπο του προπονητή και των παικτών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση

“Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ευθύνη της ιστορικής μας ομάδας έθεσε πρώτο στόχο την απομάκρυνση της βίας και οποιασδήποτε ενέργειας που έχει σχέση με το προαναφερόμενο φαινόμενο.Ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός, διασκέδαση, χαρά, στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι.

Χθες στο χώρο του αεροδρομίου μερίδα μεμονωμένων αντιφιλάθλων με αλήτικη συμπεριφορά, προπηλάκισαν τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας, ενέργεια που αντίκειται στα ήθη, έθιμα και το πολιτισμό που διέπουν τον κρητικό λαό και την ιστορία του ΟΦΗ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, καταδικάζει την απροκάλυπτη επίθεση, δεν ανέχεται τέτοιες ενέργειες, δεν θέλει στους κόλπους της ομάδας μας τέτοιους “φιλάθλους”, δηλώνοντας απερίφραστα ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο προπονητή και στους παίκτες, οι οποίοι καθημερινά δουλεύουν σκληρά για να φέρουν τον ΟΦΗ στη θέση που θέλουμε όλοι μας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ καλεί όλους τους φιλάθλους οργανωμένους και μη να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας, απομονώνοντας τέτοιες είδους συμπεριφορές”.

Προπονήθηκε ο Νουαφόρ, ατομικό για τρεις
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας. Σ’ αυτήν συμμετείχε ο Τζόζεφ Νουαφόρ χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στον τένοντα, ενώ αντίθετα συνέχισαν τ' ατομικά τους προγράμματα οι Στεφανής (ενοχλήσεις στο μηρό), Μπαρκαουάν (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και Πίρσμαν (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς).

Όσοι αγωνίστηκαν στο Περιστέρι έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και ασκήσεις τακτικής. Ο Ντρούλιτς πήρε άδεια και δεν προπονήθηκε.











TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ