ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καστίγιο: "Θα είναι δύσκολο..."

Καστίγιο: "Θα είναι δύσκολο..."
καστιγιο

Στην δυσκολία να παίξει αντίπαλος κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Καστίγιο εν όψει του σημερινού φιλικού

Ο διεθνής Μεξικανός τόνισε κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο "Ελευθεριος Βενιζέλος" πως θα του είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει την ομάδα με την οποία αγωνιζόταν τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ στάθηκε στην αγάπη των φίλων του Ολυμπιακού λέγοντας:
"Θα είναι δύσκολο να παίξω ως αντίπαλος μετά από επτά χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό. Θα είναι δύσκολο να συγκρατηθώ, αλλά είναι ωραίο να ζεις τέτοιες καταστάσεις. Θέλω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Πέρασα επτά χρόνια στον Ολυμπιακό και ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει".



Σ' ότι αφορά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Βέρντερ για το Champions League, ο 23χρονος επιθετικός δεν έκρυψε την χαρά του τονίζοντας:

"Χάρηκα πολύ. Δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι, γιατί την ίδια μέρα παίζαμε και εμείς. Η μεταγραφή μου είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και στην Ουκρανία. Ο Ολυμπιακός πήρε πολλά χρήματα και αξίζει να κάνει κάτι καλό. Χαίρομαι γιατί έχει καλή ομάδα".


Ερωτηθείς για τον αν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο διεθνης Μεξικανός τόνισε πως είναι ακόμα νωρίς υπογραμμίζοντας συγκεκριμένα:

"Είναι πολύ νωρίς ακόμα να λέμε κάτι τέτοιο. Θα μου άρεσε να γυρίσω στην Ελλάδα, αλλά μόλις τώρα έφυγα. Εχω υπογράψει συμβόλαιο για πέντε χρόνια με την Σαχτάρ. Μπορεί μετά να γυρίσω στην Ελλάδα, μπορεί όμως να πάω σε άλλη ομάδα".



Τέλος για το νέο μέλος της οικογένειας Καστίγιο που αναμένεται να "έρθει" αυτές τις μέρες ο Νέρι δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του, ενώ αποκάλυψε και το όνομα της κόρης του τονίζοντας:

"Νιώθω πολύ ωραία. Ο γιατρός είπε ότι μπορεί η γυναίκα μου να γεννήσει σήμερα ή αύριο. Μετά το παιχνίδι θα επιστρέψω αμέσως πίσω και ελπίζω να μην γεννηθεί η κόρη μου απόψε. Το όνομα της θα είναι Μίριαμ-Ελένη, που είναι τα ονόματα της μητέρας μου και της μητέρας της γυναίκας μου".







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ