ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καστίγιο: "Στην καρδιά μου ο κόσμος"

Καστίγιο: "Στην καρδιά μου ο κόσμος"
Καστίγιο

Με κολακευτικά λόγια τους τους οπαδούς του Ολυμπιακού μίλησε ο Καστίγιο και ο Μενδρινός για τον πρώην συμπαίκτη του

Ηταν φυσιολογικά συναισθηματικά φορτισμένος και φαίνονταν στο πρόσωπό του. Ο Νέρι Καστίγιο επέστρεψε και χειροκροτήθηκε. Οπως τότε, παλιά.
Ο "Νιντέντο" έμελλε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του (Σαχτάρ) αλλά δεν πανηγύρισε το γκολ και με μια κίνηση (φίλησε την βέρα του) το αφιέρωσε στην γυναίκα του που είναι στις μέρες της για να γεννήσει.

Πριν το φινάλε αντικαταστάθηκε από τον Λουτσέσκου για να ακούσει ρυθμικά το όνομά του από τους οπαδούς της ομάδας.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο γήπεδο αυτό. Χάρηκα πολύ που είδα τους παλιούς μου συμπαίκτες και τα είπαμε και για άλλη μια φορά είδα αυτόν τον υπέροχο κόσμο που τραγουδάει το όνομά μου.

Είναι υπέροχοι και έχουν μείνει μέσα στην καρδιά μου

", είπε ο πρώην "ερυθρόλευκος" που αποχαιρέτησε γυμνός (φώτο) τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Να τονίσουμε πως ο Νέρι Καστίγιο τιμήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα τόσο από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ η οποία του πρόσφερε μια ανθοδέσμη, όσο και από την "Θύρα 7", όπου ο σύνδεσμος των οπαδών του έδωσαν μία φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά του.

Λεμονής: "Είναι γνωστή η αξία του Νέρι είναι γνωστή..."


Ευχαριστημένος απο την εμφάνιση της ομάδας του κυρίως στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος τόνισε πως οι νέοι σε ηλικία παίκτες θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες υπογραμμίζοντας συγκεκριμένα:

"Έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να αγωνίζονται σε αυτά τα ματς. Ο Λαμπρόπουλος τώρα μαθαίνει τη θέση, ο Φακίνος δεν αγωνίστηκε στη φυσική του θέση. Για εμάς το πρώτο ημίχρονο ήταν σαν προπόνηση, αλλά στο δεύτερο, είχαμε καλή κυκλοφορία, πιέσαμε ψηλά στην άμυνά τους και αυτό με ευχαρίστησε".


Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Καστίγιο τονίζοντας: "Ο Νέρι είναι από τους πιο αγαπητούς, είναι γνωστή η αξία του".

Όσο για τις διαμαρτυρίες του Λουτσέσκου στο τρίτο γκολ ο προπονητής των ερυθρολεύκων δήλωσε: "Πιστεύω ότι είναι υπερβολική η αντίδραση των ανθρώπων της Σαχτάρ στο τέλος. Εγώ εκείνη τη στιγμή συμβουλεύτηκα τους ανθρώπους της τηλεόρασης και είπα στον κ. Λουτσέσκου ότι δεν είναι οφσάιντ. Δεν ήταν η καλύτερη στάση αυτή".

Μενδρινός: "Τον αγαπήσαμε"

Θεωρούνταν ο "κολλητός" του στα αποδυτήρια και στον Ρέντη. Ο λόγος για τον Κώστα Μενδρινό, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Σαχτάρ, είπε χαρακτηριστικά: " Ο Νέρι είναι φίλος μας. Τον αγαπήσαμε και ακόμα το αγαπάμε. Ηταν μια πολύ καλή ευκαιρία αυτό το φιλικό να τα πούμε και να θυμηθούμε τα παλιά".


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ