LA LIGA

Κασίγιας, ο καλύτερος πελάτης του Μέσι!

JORNADA 32 DE LIGA REAL MADRID - BARCELONA GOL MESSI
JORNADA 32 DE LIGA REAL MADRID - BARCELONA GOL MESSI JORNADA 32 DE LIGA REAL MADRID - BARCELONA GOL MESSI

Διαβάστε στο Sport24.gr γιατί ο Ίκερ Κασίγιας είναι ο καλύτερος «πελάτης» του Λιονέλ Μέσι! Από τους 80 τερματοφύλακες, την εστία των οποίων έχει παραβιάσει ο Αργεντίνος με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο «Σαν Ίκερ» έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ (φωτογραφίες & videos)

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ο Ίκερ Κασίγιας είναι ο καλύτερος «πελάτης» του Λιονέλ Μέσι, αφού προηγείται στη λίστα των 80 τερματοφυλάκων που έχουν δεχτεί γκολ από τον Αργεντίνο άσο της Μπαρτσελόνα!

Διαβάστε στο Sport24.gr την αναλυτική λίστα και τα στατιστικά των «θυμάτων» του «ψύλλου». Ποιες είναι οι «ελληνικές» παρουσίες στον κατάλογο!

Από την Πρωτομαγιά του 2005, όταν ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, έχουν περάσει πάνω από έξι χρόνια. Ο Ραούλ Βαλμπουένα της Αλμπαθέτε ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας που μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του, όμως έκτοτε η λίστα των «θυμάτων» του Μέσι μεγάλωσε και έφτασε να φιλοξενεί σήμερα 80 διαφορετικά ονόματα!

Ογδόντα γκολκίπερ από ολόκληρο τον κόσμο έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται τουλάχιστον μια φορά στη διαδρομή αυτή των 6.5 χρόνων από τον χαρισματικό επιθετικό της Μπαρτσελόνα. Και αν κάτι προκαλεί εντύπωση και μάλιστα μεγάλη, είναι το γεγονός ότι πρώτος και καλύτερος σε αυτή τη λίστα είναι ο Ίκερ Κασίγιας! Ο «πορτέρο» της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεχτεί 13 γκολ από τον Μέσι, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο συνάδελφό του!

Ο Κασίγιας μπορεί να είναι ο φύλακας άγγελος της «βασιλικής» εστίας, ο αγαπημένος «Σαν Ίκερ» των φίλων της Ρεάλ, όμως όταν απέναντί του βρίσκεται ο «ψύλλος», τότε χάνει τα αυγά και τα πασχάλια! Αδιάψευστος μάρτυρας σε αυτό είναι η στατιστική και οι αριθμοί. Το Sport24.gr συγκέντρωσε τον ατελείωτο κατάλογο των 80 «θυμάτων» του Μέσι και σας τον παρουσιάζει αναλυτικά.

Διαβάστε ποιοι τερματοφύλακες συνοδεύουν τον Κασίγιας στο «βάθρο», ποιοι είναι αυτοί που έχουν ζήσει τον αργεντίνικο «εφιάλτη» με διαφορετικές ομάδες, ποιοι έχουν δεχτεί τα ιστορικά γκολ του Μέσι, ποιοι είναι οι «Έλληνες» της λίστας, ποιες ομάδες έχουν δεχτεί συνολικά τα περισσότερα τέρματα και τέλος ποιοι είναι οι γκολκίπερ που μπορούν να υπερηφανεύονται ότι κράτησαν απαραβίαστες τις εστίες τους απέναντι στον Λέο.

Το βάθρο και η πρώτη δεκάδα

Κασίγιας, ο καλύτερος πελάτης του Μέσι!

Ο Αντρές Παλόπ της Σεβίγια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο θύμα του Μέσι μετά τον Κασίγιας. Έχει δεχτεί 11 γκολ από τον Αργεντίνο.

Ο Ίκερ Κασίγιας έχει δεχτεί τα 13 από τα συνολικά 207 τέρματα που έχει πετύχει μέχρι σήμερα ο Λιονέλ Μέσι. Στο βάθρο τον πλαισιώνουν δυο ακόμα Ισπανοί τερματοφύλακες, ο Αντρές Παλόπ της Σεβίγια με 11 γκολ και ο Τόνιο της Ράθινγκ με 9. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Αουάτ (8), Ντιέγο Άλβες (7), Ιραϊθόθ (7), Θέσαρ (6), Ντιέγο Λόπεθ (6), Ρομπέρτο (6) και Αραγονέσες (5). Στο Τσάμπιονς Λιγκ το κορυφαίο «θύμα» του Μέσι είναι και εδώ Ισπανός. Πρόκειται φυσικά για τον Μανουέλ Αλμούνια της Άρσεναλ που «εισέπραξε» τέσσερα γκολ στον προπέρσινο προημιτελικό μέσα στο Καμπ Νόου.

Τα ομαδικά στατιστικά

Η ομάδα που μακράν έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα από τον Μέσι είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης με 17! Ακολουθούν με 13 έκαστη, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Σεβίγια. Πράγμα που σημαίνει ότι όταν ο «ψύλλος» βρίσκει απέναντί του οποιαδήποτε... Μαδρίτη, ξεσαλώνει! Ατλέτικο και Ρεάλ έχουν εισπράξει μαζί 30 γκολ, δηλαδή το 15% της συνολικής συγκομιδής του Αργεντίνου! Πιο κάτω βρίσκουμε την Ράθινγκ, την Αλμερία και τη Σαραγόσα (με 10 η καθεμία).

Κασίγιας, ο καλύτερος πελάτης του Μέσι!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει δεχτεί 17 γκολ από τον Μέσι, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Οι μοναδικές τρεις ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν που έχουν γλυτώσει μέχρι σήμερα από τον Λιονέλ, είναι η Κάντιθ, η Μούρθια και η Χερέθ. Και οι τρεις έπεσαν στη Σεγούντα, παρά το γεγονός ότι ο Μέσι έδειξε έλεος! Στο Κύπελλο το έχει καταφέρει η Γκραμανέτ, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ το πέτυχαν – μέχρι σήμερα τουλάχιστον – οι Ίντερ, Ουντινέζε, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Ρούμπιν Καζάν.

Τα ιστορικά γκολ

Όπως γράψαμε και παραπάνω, ο Μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, απέναντι στον Βαλμπουένα, τερματοφύλακα της Αλμπαθέτε που προερχόταν από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης! Το γκολ νούμερο 50 το δέχτηκε ο «δικός μας» Φράνκο Κοστάνσο (Βασιλεία), το 100 ο Παλόπ (Σεβίγια) και το 150 ακόμα ένας δικός μας, ο Αλέξανδρος Τζόρβας (Παναθηναϊκός). Τέλος, το 200 έλαχε στον Πάβλιτς της Βικτόρια Πλζεν.

Οι βετεράνοι

Κασίγιας, ο καλύτερος πελάτης του Μέσι!

Ο Φαν Ντερ Σαρ έχει δεχτεί δύο τέρματα από τον Μέσι, αμφότερα σε τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι βετεράνοι τερματοφύλακες είναι μάλλον οι μοναδικοί που δυσκολεύουν τον Μέσι. Ο Αργεντίνος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι στους Κανιθάρες, Μολίνα, Κοντρέρας, Αμποντανσιέρι, Αρμάντο, Αλμπέρτο και Γκάσπερσιτς. Όλοι τους έχουν αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση και ο λόγος που απέφυγαν τα πυρά του Λέο, είναι μάλλον ότι τον βρήκαν σε ελάχιστα παιχνίδια απέναντί τους. Ο βετεράνος – εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, είναι ο Φαν ντερ Σαρ. Ο Ολλανδός, αν και είχε αντίπαλο τον Μέσι μόνο στους δυο τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν γλύτωσε σε κανέναν από αυτούς!

Οι Αργεντίνοι

Ούτε οι συμπατριώτες του Μέσι δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τα γκολ του «ψύλλου». Εφτά Αργεντίνους τερματοφύλακες έχει καρφώσει μέχρι σήμερα ο Λέο. Πρώτος στη λίστα ο Φράνκο Κοστάνσο με 3 γκολ, ενώ από ένα έχουν δεχτεί οι Καρίσο, Λέο Φράνκο, Ουστάρι, Λουξ, Βιλάρ και Αλμπίλ. Οι μόνοι που κράτησαν το μηδέν ήταν ο Κριστιάν Άλβαρες και ο Πάτο Αμποντανσιέρι.

Οι πολυσυλλεκτικοί

Κασίγιας, ο καλύτερος πελάτης του Μέσι!

Ο Ισραηλινός Ντουντού Αουάτ έχει δεχτεί γκολ από τον Μέσι αγωνιζόμενος σε τρεις διαφορετικές ομάδες!

Υπάρχουν και τερματοφύλακες που έχουν δεχτεί γκολ από τον Μέσι παίζοντας με περισσότερες από μια ομάδες. Το ρεκόρ στην κατηγορία των «πολυσυλλεκτικών» ανήκει στον Ντουντού Αουάτ. Ο Ισραηλινός έχει μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του μετά από γκολ του Αργεντίνου σε τρεις διαφορετικές ομάδες, Ράθινγκ, Ντεπορτίβο και Μαγιόρκα. Ακόμα πέντε γκολκίπερ το έχουν κάνει με δυο ομάδες ο καθένας τους. Πρόκειται για τους Θέσαρ (Σαραγόσα & Βαλένθια), Ρομπέρτο (Ατλέτικο & Σαραγόσα), Ντόμπλας (Σαραγόσα & Μπέτις), Κομπένιο (Αλμερία & Ράγιο) και Μουνούα (Μάλαγα & Λεβάντε).

Οι άξιοι

Λίγοι είναι οι τερματοφύλακες που μπορούν να καυχηθούν ότι δεν δέχτηκαν γκολ από τον Μέσι σε παραπάνω από ένα παιχνίδια. Στην Ισπανία το έχουν πετύχει σε δυο ματς οι Καλαταγιούδ (με Ράθινγκ και Μάλαγα), Μουνούα (με Ντεπορτίβο και Λεβάντε) και Ρέναν (με Βαλένθια και Χερέθ). Στο Τσάμπιονς Λιγκ το έχουν πετύχει σε τέσσερις αγώνες οι Τσεχ (Τσέλσι) και Ριζικόφ (Ρούμπιν), σε τρεις αγώνες ο Ζούλιο Σέζαρ (Ίντερ) και σε δυο οι Ρέινα (Λίβερπουλ) και Ιλάριο (Τσέλσι).

Οι τυχεροί της μιας βραδιάς

Στην προηγούμενη κατηγορία, αλλά μόνο σε έναν αγώνα ο καθένας τους, δεν έχουν δεχτεί γκολ από τον Μέσι οι Κολτορτί (Ράθινγκ), Σανθόλ (Οσασούνα), Μπουτέλ (Βαλένθια), Σάντσεθ Μπρότο (Χετάφε), Αλμπέρτο (Μούρθια), Ρικάρντο (Μπέτις), Ασένχο (Βαγιαδολίδ), Βιέρα (Βιγιαρεάλ), Ρουμπέν Ιβάν (Λεβάντε), Αλμπέρτο Γκαρθία (Μούρθια), Λαστούβκα (Σαχτάρ), Ράινκε (Βέρντερ) και Ντε Σάνκτις (Ουντινέζε).

Οι Έλληνες

Κασίγιας, ο καλύτερος πελάτης του Μέσι!

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας έχει δεχτεί 3 γκολ από τον Μέσι, όλα φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Πέντε είναι οι «δικοί μας» τερματοφύλακες που έχουν δεχτεί γκολ από τον Μέσι. Στην πραγματικότητα, μόνο ο ένας από αυτούς είναι Έλληνας, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις είτε έχουν αγωνιστεί στη χώρα μας στο παρελθόν, είτε συνεχίζουν να παίζουν σε ελληνικές ομάδες. Το πρώτο «θύμα» υπήρξε ο Μάριο Γκαλίνοβιτς στις 2 Νοεμβρίου του 2005, όταν ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 5-0 στο Κάμπ Νόου. Ο Μέσι πέτυχε στο 34’ το 3-0 και εκείνο ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της καριέρας του.

Ο Στέφανο Σορεντίνο την περίοδο 2007-08 που αγωνίστηκε δανεικός από την ΑΕΚ στην Ρεκρεατίβο της Ουέλβα, δέχτηκε επίσης ένα τέρμα από τον Μέσι. Ο Χακόμπο Σανθ που φέτος ήρθε στον Αστέρα Τρίπολης, έχει δει τον Λιονέλ να παραβιάζει δις την εστία του όταν έπαιζε στη Βαγιαδολίδ (2008-11). Τέλος, οι υπόλοιποι δύο έχουν γράψει από μια «τριάρα» ο καθένας στον λογαριασμό τους. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Τζόρβα (με τον Παναθηναϊκό) και τον νυν τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Φράνκο Κοστάνσο, στη θητεία του στη Βασιλεία.

MESSI VS CASILLAS

Κασίγιας, ο καλύτερος πελάτης του Μέσι!

Ας δούμε τώρα αναλυτικά τα 13 γκολ που έχει πετύχει ο Μέσι με αντίπαλο τον Ίκερ Κασίγιας. Τα τέρματα έχουν επιτευχθεί σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, στο ισπανικό Πρωτάθλημα, στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο ισπανικό Σούπερ Καπ. Το πιο ανησυχητικό για τη Ρεάλ και τον Κασίγιας είναι ότι ο Μέσι πέτυχε σχεδόν τα μισά γκολ (6 από τα 13) μέσα στο 2011! Με χρονολογική σειρά:

Γκολ 1, 2 & 3

- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 3-3 (Πρωτάθλημα 2006-07, 10-3-2007)

Ο Μέσι ξεκίνησε τη συλλογή του απέναντι στον Ίκερ Κασίγιας με ένα χατ τρικ, το μοναδικό που έχει πετύχει μέχρι σήμερα απέναντι στον τερματοφύλακα της Ρεάλ. Οι «μερένγκες» προηγήθηκαν τρεις φορές μέσα στο Καμπ Νόου, όμως ο «ψύλλος» ισοφάρισε το παιχνίδι ισάριθμες φορές.

Γκολ 4

- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 (Πρωτάθλημα 2008-09, 13-12-2008)

Στο πρώτο clásico της εποχής Γουαρδιόλα, ο Μέσι σφράγισε τη νίκη της Μπαρτσελόνα πετυχαίνοντας στο 89’ το τελικό 2-0.

Γκολ 5 & 6

- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2-6 (Πρωτάθλημα 2008-09, 2-5-2009)

Ο Μέσι δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το μεγαλύτερο «μπλαουγκράνα» πάρτι των τελευταίων δεκαετιών μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Εκείνο το βράδυ πέτυχε το τρίτο και το πέμπτο γκολ της Μπαρτσελόνα.

Γκολ 7

- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-2 (Πρωτάθλημα 2009-10, 10-4-2010)

Σε ένα από τα κρισιμότερα ντέρμπι των τελευταίων χρόνων, ο Μέσι έδωσε και πάλι το παρόν. Άνοιξε το σκορ, η Μπαρτσελόνα νίκησε και πήρε διαφορά τριών βαθμών, κατακτώντας λίγες εβδομάδες αργότερα έναν ακόμη τίτλο.

Γκολ 8

- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-1 (Πρωτάθλημα 2010-11, 16-4-2011)

Στο πρώτο από τα τέσσερα συνεχόμενα clásicos της περασμένης περιόδου, ο Μέσι έδωσε με πέναλτι προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα», ο Ρονάλντο ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Γκολ 9 & 10

- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-2 (Τσάμπιονς Λιγκ 2010-11, 27-4-2011)

Στον πρώτο ημιτελικό του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μέσι ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση με τα δυο γκολ που πέτυχε, τελειώνοντας τα όνειρα των «μερένγκες» για το δέκατο Πρωταθλητριών.

Βίντεο: Τα 10 από τα 13 γκολ που έχει πετύχει ο Μέσι απέναντι στον Κασίγιας. Απουσιάζουν τα 3 του πρόσφατου ισπανικού Σούπερ Καπ.

Γκολ 11

- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2-2 (Σούπερ Καπ Ισπανίας, 14-8-2011)

Στον πρώτο αγώνα του ισπανικού Σούπερ Καπ, παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ έπαιξε καλύτερα από την Μπαρτσελόνα, ο Μέσι έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η «βασίλισσα» απλά ισοφάρισε στην επανάληψη και οι «μπλαουγκράνα» πήραν το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Βίντεο: Το γκολ νούμερο 11 του Μέσι στον Κασίγιας. Από τον πρώτο αγώνα του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Γκολ 12 & 13

- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 3-2 (Σούπερ Καπ Ισπανίας, 17-8-2011)

Στη ρεβάνς του 2-2, ο Μέσι έδωσε το τρόπαιο στη Μπαρτσελόνα, απαντώντας με ισάριθμα γκολ στις δυο φορές που οι «μερένγκες» ισοφάρισαν το παιχνίδι. Ειδικά το δεύτερο γκολ του στο 88’ ήταν πραγματική μαχαιριά στην καρδιά της Ρεάλ, τη στιγμή που όλοι ήταν σίγουροι ότι ο πρώτος τίτλος της φετινής χρονιάς θα κρινόταν στην παράταση.

Βίντεο: Το πρώτο από τα δυο γκολ του Μέσι στον επαναληπτικό του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Βίντεο: Το δεύτερο γκολ του Μέσι στον επαναληπτικό του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 80 «ΠΕΣΟΝΤΩΝ»

Στη συνέχεια σας παραθέτουμε ολόκληρη τη λίστα με τους 80 τερματοφύλακες, των οποίων η εστία έχει παραβιαστεί από τον Μέσι. Και αμέσως μετά μπορείτε να παρακολουθήσετε εικόνα και ήχο στο βίντεο με όλα τα γκολ που έχει πετύχει ο Λέο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Κασίγιας, ο καλύτερος πελάτης του Μέσι!

1. Iker Casillas / 13 γκολ (Ρεάλ Μαδρίτης)

2. Andrés Palop / 11 γκολ (Σεβίγια)

3. Toño / 9 γκολ (Ράθινγκ Σανταντέρ)

--------------------------------------------------------

4. Dudu Aouate / 8 γκολ (Ράθινγκ, Ντεπορτίβο & Μαγιόρκα)

5. Diego Alves / 7 γκολ (Αλμερία)

6. Gorka Iraizoz / 7 γκολ (Αθλέτικ Μπιλμπάο)

7. César Sánchez / 6 γκολ (Σαραγόσα & Βαλένθια)

8. Diego López / 6 γκολ (Βιγιαρεάλ)

9. Roberto Jiménez / 6 γκολ (Ατλέτικο Μαδρίτης & Σαραγόσα)

10. Sergio Aragoneses / 5 γκολ (Τενερίφε)

11. David de Gea / 4 γκολ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

12. Grégory Coupet / 4 γκολ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

13. Ricardo Lopez / 4 γκολ (Οσασούνα)

14. Daniel Aranzubia / 4 γκολ (Ντεπορτίβο)

15. Casto / 4 γκολ (Μπέτις)

16. Esteban / 4 γκολ (Αλμερία)

17. Manuel Almunia / 4 γκολ (Άρσεναλ)

18. Toni Doblas / 3 γκολ (Μπέτις & Σαραγόσα)

19. Andrés Fernández / 3 γκολ (Οσασούνα)

20. Thibaut Courtois / 3 γκολ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

21. Carlos Kameni / 3 γκολ (Εσπανιόλ)

22. Johan Wiland / 3 γκολ (Κοπεγχάγη)

23. Andriy Pyatov / 3 γκολ (Σαχτάρ)

24. Franco Costanzo / 3 γκολ (Αλαβές & Βασιλεία)

25. Roman Pavlik / 3 γκολ (Βικτόρια Πλζεν)

26. Αλέξανδρος Τζόρβας / 3 γκολ (Παναθηναϊκός)

27. Javi Varas / 2 γκολ (Σεβίγια)

28. Miguel Ángel Moyá / 2 γκολ (Μαγιόρκα)

29. Jacobo / 2 γκολ (Βαγιαδολίδ)

30. Jordi Codina / 2 γκολ (Χετάφε)

31. Juan Pablo / 2 γκολ (Νουμάνθια)

32. Rubén Pérez / 2 γκολ (Νάστικ)

33. Juan Calatayud / 2 γκολ (Έρκουλες)

34. Sergio Sánchez / 2 γκολ (Σπόρτινγκ Χιχόν)

35. Claudio Bravo / 2 γκολ (Ρεάλ Σοθιεδάδ)

36. Iván Cuéllar / 2 γκολ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

37. Luis García / 2 γκολ (Χετάφε)

38. Wojciech Szcesny / 2 γκολ (Άρσεναλ)

39. Remy Vercoutre / 2 γκολ (Λιόν)

40. Jens Lehmann / 2 γκολ (Στούτγκαρτ)

41. Hans Jorg Butt / 2 γκολ (Μπάγερν Μονάχου)

42. Artur Boruc / 2 γκολ (Σέλτικ)

43. Alyaksandr Hutar / 2 γκολ (Μπάτε Μπορίσοφ)

44. Oleksandr Shovkovski / 2 γκολ (Διναμό Κιέβου)

45. Edwin van der Sar / 2 γκολ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

46. David Cobeño / 2 γκολ (Αλμερία & Ράγιο Βαγεκάνο)

47. Gustavo Munúa / 2 γκολ (Μάλαγα & Λεβάντε)

Τέλος, με 1 γκολ ο καθένας στον λογαριασμό του, ακολουθούν οι Valbuena (Αλμπαθέτε), Storari (Λεβάντε), Kujovic (Λεβάντε), Abbiatti (Ατλέτικο), Leo Franco (Ατλέτικο), Roberto Fernández (Οσασούνα), Carrizo (Σαραγόσα), Guaita (Βαλένθια), Hildebrand (Βαλένθια), Lafuente (Αθλέτικ), Ustari (Χετάφε), Stojkovic (Χετάφε), Arnau (Μάλαγα), Goitia (Μάλαγα), López Vallejo (Ρεκρεατίβο), Sorrentino (Ρεκρεατίβο), Riesgo (Ρεκρεατίβο), Justo Villar (Βαγιαδολίδ), Pinto (Θέλτα), Galinovic (Παναθηναϊκός), Schafer (Στουτγκάρδη), Lloris (Λιόν), McGregor (Ρέιντζερς), Wiese (Βέρντερ), Rui Patricio (Σπόρτινγκ Λισσαβόνας), Helton (Πόρτο), Caballero (Μπενιδόρμ), Lux (Μαγιόρκα), Calzado (Κουλτουράλ), Fock (Θέουτα), Vilar (Ατλάντε), Abbiati (Μίλαν) και Albil (Εστουδιάντες).

Βίντεο: Τα 202 από τα 207 γκολ που έχει πετύχει ο Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ