ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Είναι η ώρα να μιλήσει το Βικελίδης, ομάδα και κόσμος θα κάνουμε το βήμα στον τελικό"

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης με ανάρτησή του στο Instragram απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον ημιτελικό με τον Παναιτωλικό.

Ο Άρης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (06/03, 19:00, COSMOTE Sport 3 και Live SPORT24). Οι Θεσαλονικείς νίκησαν 1-0 στο Αγρίνιο και έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, που θα είναι ο πρώτος της ομάδας μετά από 14 χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης με ένα post στον λογαριασμό του στο Instagram, κάλεσε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο γήπεδο και να σφραγίσουν όλοι μαζί την πρόκριση στον τελικό.

"Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη ευκαιρία να πάει ξανά ο Άρης στον τελικό του Κυπέλλου.

Ένα βήμα απομένει ακόμη και τώρα είναι η ώρα να μιλήσει το Κλεάνθης Βικελίδης. Το γεμάτο Βικελίδης θα δώσει στους παίκτες την ώθηση που χρειάζονται για να σφραγίσουν την πρόκριση.

Την Τετάρτη το Βικελίδης πρέπει να θυμίζει τα παλιά. Ένα βήμα έμεινε , θα το κάνουμε μαζί ομάδα και κόσμος. Ραντεβού την Τετάρτη στο σπίτι μας για να σφραγίσουμε μαζί την πρόκριση στον τελικό", έγραψε ο Θεόδωρος Καρυπίδης στην ανάρτησή του.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ