ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Καρβαλιάλ: "0% άγχος, 100% φιλοδοξία"

Καρβαλιάλ: "0% άγχος, 100% φιλοδοξία"
Καρβαλιάλ INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ επισήμανε τις δυσκολίες της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί φιλόδοξη για ένα θετικό αποτέλεσμα

" Το Σάββατο (30/8) θα παίξουμε μπροστά σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα, καθώς ο Ολυμπιακός έχει φοβερούς φιλάθλους. Μας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια και θέλουμε να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια. Προετοιμαζόμαστε και θέλουμε να ζήσουμε δυνατές στιγμές. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε πώς είναι ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, γιατί ο Ολυμπιακός στην έδρα του χάνει ελάχιστους βαθμούς. Ωστόσο, για μας το παιχνίδι του Σαββάτου (30/8) είναι ένα παιχνίδι με 0% άγχος και 100% φιλοδοξία.

Ποτέ δεν λέμε και ποτέ δε θα πούμε ότι θα κερδίσουμε κάποιο παιχνίδι, αλλά όλη την ώρα λέμε στους παίκτες μας πώς πρέπει να διεκδικούμε και να αναζητούμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θέλουμε να κάνουμε το Σάββατο (30/8). Να έχουμε 0% άγχος, να σεβαστούμε τον αντίπαλο, να αναζητήσουμε τους τρεις βαθμούς και στο τέλος του παιχνιδιού θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα μας έχει δείξει καλά δείγματα γραφής, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, οι παίκτες βάζουν πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε καλή οργάνωση και με αυτή την οργάνωση έχουμε δεχθεί λίγα γκολ. Πρέπει να πιστέψουμε πώς μπορούμε να σκοράρουμε το Σάββατο (30/8)



", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και αναφέρθηκε στον επηρεασμό που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός, μετά τον αποκλεισμό του από την Ανόρθωση.

" Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, διότι αυτή τη στιγμή έχει παίξει επίσημα παιχνίδια, ενώ για μας το παιχνίδι του Σαββάτου (30/8) θα είναι το πρώτο. Οι ομάδες σαν τον Ολυμπιακό διαθέτουν πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και προετοιμάζονται να παίζουν δύο επίσημα παιχνίδια την εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει καλό προπονητή, καλή οργάνωση και πιστεύω πώς έχει το πλεονέκτημα λόγω των επίσημων παιχνιδιών που έχει δώσει, ενώ εμείς έχουμε αρκετό καιρό να παίξουμε επίσημο αγώνα. Από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται για την πρεμιέρα του Σαββάτου (30/8) και όπως είπα και νωρίτερα, θα παίξουμε με 0% άγχος, με σεβασμό στον αντίπαλο, χωρίς φόβο και με μεγάλη φιλοδοξία", δήλωσε χαρακτηριστικά.

*Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε το πρωΐ της Πέμπτης (28/8). Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, με τους συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ, έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα στο συγκεκριμένο ματς.



TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ