ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάρολ: "Eπίθεση σημαίνει πρόκριση"

Κάρολ: "Eπίθεση σημαίνει πρόκριση"
Κάρολ INTIME SPORTS

O Ρόι Κάρολ δηλώνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει επιθετικά απέναντι στην Μονπελιέ.

Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού Ρόι Κάρολ μίλησε στην εφημερίδα "Realnews" για τον αγώνα της Τρίτης (6/11) με την Μονπελιέ.

Οπως τονίζει ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει επιθετικά και να πιέσει τους Γάλλους ώστε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα τον κρατήσουν ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης.

Αναλυτικά όσα είπε ο πορτιέρο του Ολυμπιακού Ρόι Κάρολ.

" Έχω παίξει ποδόσφαιρο στη Μεγάλη Βρετανία και κατάγομαι από εκεί. Πιστεύω πως σε κάθε ματς πρέπει από την αρχή να μπαίνεις επιθετικά. Να είμαστε πνευματικά δυνατοί και να μη μείνουμε πίσω. Επιβάλλεται η επίθεση και θα αμυνθούμε, αλλά και θα επιτεθούμε σαν ομάδα. Θα είναι γεμάτο το γήπεδό μας και οι φίλαθλοί μας θα μας δώσουν ώθηση. Εμείς πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας.

Όταν παίξαμε εκτός έδρας είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά τους έλειψε η τελική προσπάθεια. Τώρα παίζουν εκτός έδρας και η πίεση θα είναι σε εμάς, αφού θέλουμε το αποτέλεσμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League και στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Είναι η καλύτερη διοργάνωση όλοι το βλέπουν. Αν πάμε στα νοκ άουτ, θα είναι καλό για τον σύλλογο και τους οπαδούς. Σίγουρα, αν δεν τα καταφέρουμε, θα θέλουμε το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί στον όμιλο να είναι η 3η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ".

Για την απουσία του Κοντρέρας: " Δεν ξέρω ποιος θα παίξει. Σίγουρα η εμπειρία ενός τέτοιου παίκτη είναι σημαντική κι γι' αυτό είναι απώλεια. Έχουμε όμως καλό ρόστερ και δουλεύουμε όλοι μαζί. Είναι μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός και οι νέοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία".

Για την ισοπαλία κόντρα στον Άρη: " Μετά τη νίκη στη Γαλλία θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Οφείλαμε να παίξουμε καλά. Δεν τα καταφέραμε, ήταν δύσκολα. Δεν ήμασταν στο 100%, όμως πήραμε το βαθμό. Ήμασταν απογοητευτικοί".

Για τον Μέγιερι: " Είμαι στο άθλημα τόσα χρόνια. Έχω παίξει σε πολλές ομάδες και στο τέλος της ημέρας έχουμε όλοι έναν στόχο κοινό. Μιλάμε για τα παιχνίδια και πώς θα γίνουμε καλύτεροι. Είναι καλός τερματοφύλακας και είμαστε φίλοι. Μπορεί να μπει και να δώσει λύσεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ