ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Κάρλος Τέβες: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα με πόνους στο στήθος ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε

Ο Κάρλος Τέβες
Ο Κάρλος Τέβες 2022 GUSTAVO GARELLO/AP IMAGES

Ο παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός και νυν προπονητής της Ιντεπεντιέντε, Κάρλος Τέβες, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος με τις πρώτες εξετάσεις να είναι καθησυχαστικές.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη το βράδυ της Τρίτης (23/4) ο παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός και νυν προπονητής της Ιντεπεντιέντε, Κάρλος Τέβες.

Όπως γράφουν στην Αργεντινή ο διεθνής φορ με πλούσια καριέρα στην πατρίδα του αλλά και στην Ευρώπη όπου μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε τη νύχτα στην κλινική του Σαν Ισίντρο στο Μπουένος Άιρες.

Οι πρώτες εξετάσεις ήταν καθησυχαστικές αλλά ο Τέβες παρέμεινε στο νοσοκομείο καθώς στη διάρκεια της Τετάρτης (24/4) Επρόκειτο να υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις.

Η ομάδα του, η Ιντεπεντιέντε, μέσω ανακοίνωσης της γνωστοποίησε το γεγονός και ανέφερε:

"Ο προπονητής μας, Κάρλος Τέβες, πήγε στο νοσοκομείο La Trinidad στο San Isidro με πόνο στο στήθος. Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ήταν ικανοποιητικές. Σήμερα θα συνεχίσει με μια σειρά δοκιμών που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων ως μέρος ενός γενικού ελέγχο".

Και πρόσθεσε:

"Ο Κάρλος Τέβες θα νοσηλευτεί προληπτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εξετάσεις".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ