Δ' ΕΘΝΙΚΗ

"Καρέ" ενίσχυσης για τον Αστέρα Ιτέας

"Καρέ" ενίσχυσης για τον Αστέρα Ιτέας
New Image

Τετραπλό χτύπημα για τον Αστέρα Ιτέας που ανακοίνωσε την απόκτηση των Λουκά Γκαλαμέλο, Ανδρέα Μαρτιναίο, Ηλία Καλύβα και Γιώργο Τσώνη.

Η συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα ήταν στον αέρα πριν λίγο καιρό, ωστόσο, αυτό ξεπεράστηκε και πλέον η ομάδα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει.
Αθηναϊκός

Την επιθετική της γραμμή ενίσχυσε η ομάδα του Βύρωνα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Σπέρτου. Ο 28χρονος επιθετικός έχει στο παρελθόν φορέσει την φανέλα της Προοδευτικής και του Άρη.

Αναγέννηση Άρτας

Την απόκτηση δύο παικτών ανακοίνωσε η Αναγέννηση καθώς την φανέλα της ομάδας θα φοράει τη νέα σεζόν ο 32χρονος χαφ Ταξιάρχης και ο 19χρονος επιθετικός Δημήτρης Μάλλιος.

Mεσσηνιακός

Την φανέλα του Μεσσηνιακού θα φοράει και την προσεχή σεζόν ο Δημήτρης Τσουλάκος. Ο ταλαντούχος χαφ τόνισε σε δηλώσεις του για την παραμονή του στην ομάδα της Καλαμάτας: " Έμεινα για την άνοδο. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά".

Νίκη Πολυγύρου

Ο Γιάννης Μητράκος αποκτήθηκε από τη Νίκη Πολυγύρου συμπληρώνοντας την τριάδα των τερματοφυλάκων. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλων Καλαμαριάς, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους "πράσινους".

















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ