ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Καράνκα: "Θα είναι στον πάγκο ο Κασίγιας"

Καράνκα: "Θα είναι στον πάγκο ο Κασίγιας"

Ο βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο γνωστοποίησε πως ο Ίκερ Κασίγιας θα επιστρέψει σε αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από δύο μήνες, αλλά δε θα αγωνιστεί κόντρα στη Λεβάντε.

Στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του θα επιστρέψει ο Ίκερ Κασίγιας στον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στη Λεβάντε.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια στις 24 Ιανουαρίου και έκτοτε ήταν συνεχώς εκτός αποστολής.

Την είδηση αποκάλυψε ο Αϊτόρ Καράνκα, ο οποίος είπε στη συνέντευξη Τύπου: "Ναι, ο Ίκερ θα είναι στη λίστα. Ωστόσο δε θα παίξε αύριο. Αν θα αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια; Κανείς δεν μπορεί να το πει αυτό. Κανείς, άλλωστε, δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο Εσιέν θα παίξει στη θέση του Αρμπελόα σε προημιτελικό Champions League".

Όσο για τους Τσάμπι Αλόνσο και Σέρχιο Ράμος, οι οποίοι πήραν εσκεμμένα κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τη Γαλατασαράι σχολίασε: "Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Θέλαμε να κρατήσουμε το 3-0, το οποίο είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα, κι έτσι τα παιδιά προσπαθούσαν να καθυστερήσουν τις επιθέσεις τους".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ