ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καραμπάγκ - Νέφτσι 3-1: Ανατροπή στο ντέρμπι κορυφής πριν από τον Ολυμπιακό

Καραμπάγκ - Νέφτσι 3-1: Ανατροπή στο ντέρμπι κορυφής πριν από τον Ολυμπιακό
YOUTUBE

Η Καραμπάγκ πήρε το ντέρμπι τίτλου με αντίπαλο τη Νέφτσι ύστερα από ανατροπή και με το 3-1 ταξιδεύει στην Ελλάδα για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League.

Η Καραμπάγκ πέρασε με επιτυχία την πρώτη μεγάλη αποστολή στην επανέναρξη της σεζόν ύστερα από τη διακοπή για εθνικές ομάδες. Το 3-1 επί της Νέφτσι δεν ήταν μόνο σημαντική για τη μάχη τίτλου, αφού πρόκειται για τις δύο ομάδες που ισοβαθμούσαν στην κορυφή στο πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν, αλλά έδωσε και ψυχολογική ώθηση για τον τρόπο με τον οποίο επετεύχθη.

Η ομάδα της πρωτεύουσας προηγήθηκε στο σκορ στο 24ο λεπτό με τον Έντι Σιλβέστρε, όμως στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή.

Ο Κάντι Μπόρζες ισοφάρισε σε 1-1 στο 56', ο Αμπντελάχ Ζουμπίρ έγραψε το 2-1 στο 67' και ο Οβούσου Κουαμπένα διαμόρφωσε το τελικό σκο στο 74', "σφραγίζοντας" με αυτόν τον τρόπο την υπεροχή της ομάδας του Κούρμπαν Κουρμπάνοβ στον αγώνα.

Επόμενη πρόκληση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την προσεχή Πέμπτη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η σύνθεση της Καραμπάγκ: Μαχαμανταλίγεβ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντα, Καράγεβ (83' Ιμπραχιμλί), Χουσεΐνοβ (81' Βέσοβιτς), Τζαφαρκουλίγεβ, Αλμέιντα (71' Όζομπιτς), Μπόρζες, Αντράντε (71' Ρομάο), Ζουμπίρ (81' Σεϊντάεβ), Κουαμπένα

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ