ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Καραμαλίκης: "Ανατρεπτική η Β' Εθνική"

Καραμαλίκης: "Ανατρεπτική η Β' Εθνική"
καραμαλικης

Ο Στάθης Καραμαλίκης μίλησε για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Επίσης, ο επιθετικός της ομάδας της Φυλής αναφέρθηκε και στην προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παναιτωλικό, στον οποίο αγωνιζόταν στο παρελθόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ατμόσφαιρα του αγώνα ΟΦΗ-Θρασύβουλος: " Ήταν ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι όσοι το είδαν από την τηλεόραση ευχαριστήθηκαν αν και το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο".

Για τις απουσίες του Θρασύβουλου: " Είχαμε πολλές ελλείψεις και θέλαμε να προστατέψουμε την ομάδα και να ρισκάρουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο τέλος δεν πήραμε ούτε ένα βαθμό".

Για το αν ο ΟΦΗ παίζει με το σήμα του και με τον κόσμο του για τη νίκη: " Δεν θα το έλεγα αυτό. Γύρω στις 7 με 8 ομάδες βρίσκονται στο ίδιο καζάνι για τη θέση των πλέι οφ εκτός από την Κέρκυρα που κερδίζει συνέχεια. Είναι ανατρεπτική φέτος η Β' Εθνική. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα".

Για τις στιγμές που έζησε στο Αγρίνιο: " Οι στιγμές που ζήσαμε στο Αγρίνιο ήταν απίστευτες, αν και ο κόσμος κάποια στιγμή μας αποδοκίμαζε. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα για εμάς που δεν έχουμε παίξει στις μεγάλες ομάδες. Αυτό που έζησα εγώ στο Αγρίνιο ήταν απίστευτο".

Για το αν θα επέστρεφε στον Παναιτωλικό: " Η ομάδα του Παναιτωλικού είναι ιστορική, είναι ένας σύλλογος που δουλεύει σε πρότυπα Α' Εθνικής".

Για το παιχνίδι Εθνικός-Παναιτωλικός: " Είναι ένα ντέρμπι. Ο Εθνικός δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και θα θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Παναιτωλικός καταφέρνει και παίρνει τους βαθμούς που θέλει και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι".

Για το λόγο που σκοράρει με το κεφάλι πολλές φορές: " Στο ψηλό παιχνίδι είμαι καλός. Θεωρώ ότι απλά μου έχουν τύχει έτσι οι φάσεις. Φέτος έχω πετύχει πολλά γκολ με το κεφάλι, αλλά αυτό είναι θέμα τύχης".

Για τη βελτίωση της απόδοσής του: " Πέρσι είχα ένα σοβαρό τραυματισμό και είχα μείνει τρεις μήνες εκτός. Δεν έχω σταματήσει να προπονούμαι, αλλά πιστεύω ότι η εμπειρία με κάνει πιο απλό και σκέφτομαι περισσότερο τις κινήσεις μου".

Για τις αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού του Θρασύβουλου: " Παίζουμε καλή μπάλα, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε κάποια παιχνίδια. Μας έχει γίνει συνήθεια εκεί που κρατάμε τους τρεις βαθμούς να χάνουμε. Είναι κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο που δεν μπορείς να τα εξηγήσεις".

Για την περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας του Θρασύβουλου: " Δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό. Πιστεύω στην ομάδα μας, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και κάτι συμβαίνει και χάνουμε. Ίσως να καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα".




















TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ