ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καραγκούνης: "Ήρθε επιτέλους η δική μας ώρα, το 2004 ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη"

Καραγκούνης: "Ήρθε επιτέλους η δική μας ώρα, το 2004 ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη"
PRINT SCREEN

Ο Γιώργος Καραγκούνης εξέφρασε την επιθυμία του να δει την Εθνική Ελλάδας να συμμετάσχει στα τελικά του Euro 2024 και να επιστρέψει σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 10 χρόνια απουσίας, στο πλαίσιο παρουσίας του στην κλήρωση του Nations League.

Η κλήρωση του Nations League 2024-25 που έλαβε χώρα στο Παρίσι το βράδυ της Πέμπτης (08/02) είχε άρωμα... 2004, με τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας στα γήπεδα της Πορτογαλίας, Γιώργο Καραγκούνη, να ανεβαίνει στο πόντιουμ και να συμμετέχει στη διαδικασία, βγάζοντας τα μπαλάκια για τους τέσσερις ομίλους της League C.

Λίγο πριν κάνει την κλήρωση, ρωτήθηκε για τον άθλο του 2004 και τόνισε πως η γαλανόλευκη ήταν η καλύτερη ομάδα εκείνο το καλοκαίρι στην Ιβηρική χερσόνησο ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να δει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να δηλώνει παρών στην τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

"Όλη η καριέρα μου ήταν γεμάτη highlights, ειδικά με την Εθνική Ελλάδας. Το 2004 ήταν η κορυφαία στιγμή. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Έπειτα από 10 χρόνια χωρίς να έχουμε προκριθεί σε μεγάλη διοργάνωση, έχει φτάσει επιτέλους η δική μας ώρα να συμμετάσχουμε στη Γερμανία, όπου υπάρχουν πολλοί Έλληνες ομογενείς.

Εύχομαι η Εθνική ομάδα να βρεθεί στο Euro της Γερμανίας", δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης, ενόψει της παρουσίας της Εθνικής στα play offs του Nations League.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ