ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Καραγεωργίου: "Το πρώτο γκολ μας πόνεσε πολύ"

Καραγεωργίου: "Το πρώτο γκολ μας πόνεσε πολύ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Καραγεωργίου υποστήριξε ότι η Καλλονή δεν έχει τη πολυτέλεια να χάνει παιχνίδια αλλά το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν στον σχεδιασμό τους.

Η Καλλονή έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό για 45λεπτά αλλά το γκολ που δέχτηκε πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο πόνεσε πολύ την ομάδα της Μυτιλήνης σύμφωνα με το Νίκο Καραγεωργίου και τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε:

«Έγινε μία καλή προσπάθεια σήμερα από τους ποδοσφαιριστές μας. Εκεί που έδειχναν τα πράγματα ότι το παιχνίδι ήταν ελεγχόμενο χωρίς να δίνουμε τη δυνατότητα για προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό ήρθε το πρώτο γκολ που μας πόνεσε πολύ.

Τα πράγματα γίνονται δύσκολα και η ψυχολογία δεν είναι καλή. Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι που στο σχεδιασμό το είχαμε και χαμένο.

Βέβαια δεν έχουμε πολυτέλεια να χάνουμε παιχνίδια. Είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή που προσπαθούμε να αλλάξουμε πράγματα. Παίζαμε σήμερα στην ουσίαμε έντεκα ποδοσφαιριστές και στον πάγκο βρίσκονταν παιδιά των ακαδημιών.

Όταν θα είναι έτοιμοι οι νέοι ποδοσφαιριστές και είναι η τύχη με το μέρος μας θα αρχίσουμε να βάζουμε δύσκολα στους αντιπάλους μας».

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ