ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Καραγεωργίου: "Θέλουμε ενίσχυση και αποτελέσματα άμεσα"

Καραγεωργίου: "Θέλουμε ενίσχυση και αποτελέσματα άμεσα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Καραγεωργίου ξέρει ότι έχει αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο αλλά θεωρεί ότι ακόμα τίποτα δεν έχει χαθεί αλλά υποστήριξε ότι η ομάδα του αν παίζει όπως στο ματς με τον Ηρακλή δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα.

Δυο θετικά αποτελέσματα και μεταγραφική ενίσχυση θα αλλάξουν το κλίμα στην Καλλονή βοηθώντας να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις την παραμονή σύμφωνα με το Νίκο Καραγεωργίου. Ο έμπειρος τεχνικός μετά το ματς με τον Ηρακλή μίλησε για την υπόθεση της παραμονής που θα κριθεί στους 30 βαθμούς και τόνισε ότι σίγουρα αυτό που δεν πρέπει να κάνουν οι παίκτες του είναι να παίζουν όπως στο ματς με τον "γηραιό".

Χαρακτηριστικά είπε:

«Καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο με υγεία. Για να καταφέρουμε να δούμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να δούμε διαφορετικά τα πράγματα. Όλοι μας. Πρόεδρος, προπονητής, παίκτες. Δεν χάθηκε κάτι ακόμα. Έχουμε δει ξανά πως ομάδες που βάζουν μέσα στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη ψυχή, το πάθος κερδίζουν πράγματα.

Με τον τρόπο που παίξαμε δεν έχουμε τύχη. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος, έκανε ευκαιρίες που τις αξιοποίησε και κέρδισε με ευκολία το παιχνίδι. Θα πρέπει να σταματήσουμε να χάνουμε. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε. Η σωτηρία θα παιχτεί γύρω στους 30 βαθμούς. Εκεί πρέπει να φτάσουμε. Είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε, αλλά θα πρέπει να δυσκολέψουμε και τις άλλες ομάδες αφαιρώντας βαθμούς από αυτούς».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα:
«Το πρώτο είναι να ενισχυθούμε. Δεν λέω να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Θα πρέπει όμως να βρούμε παίκτες που θα αλλάξουν την εικόνα και τη ψυχολογία μας. Θα πρέπει να πάρουμε άμεσα δύο αποτελέσματα, να φτιάξουμε θετικό κλίμα. Αυτά θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε. Ας ελπίσουμε και η τύχη να είναι με το μέρος μας».

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ