ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κάρα": "Δεν χρειάζεται γκρίνια"

"Κάρα": "Δεν χρειάζεται γκρίνια"
Καραγκούνης, Μάτος, Παναθηναϊκός

"Δεν χρειάζεται γκρίνια" είπε ο "Κάρα" για την επιστροφή στην κορυφή. Νίνης: "Είμαι έτοιμος να παίξω..."

Καραγκούνης: "Δεν χρειάζεται γκρίνια"



Μήνυμα να διατηρηθεί η ηρεμία στην ομάδα προκειμένου να επιστρέψει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος αλλά και συνέπεια του Ευρωπαίου Παναθηναϊκού στα θετικά αποτελέσματα έστειλε ο Γιώργος Καραγκούνης στο περιθώριο της εκδήλωσης.

" Τις τελευταίες μέρες δεν πάνε καλά τα πράγματα και τα παιδιά μας κάνουν να ξεχνιόμαστε από την καθημερινότητα. Είναι γιορτινές οι μέρες και εύχομαι καλά Χριστούγεννα και να περάσουμε όλοι όμορφα τις γιορτές" είπε αρχικά ο διεθνής μέσος.

-Ποια είναι η αγωνιστική σου ευχή;

" Ολος ο κόσμος να έχει υγεία. Να έρθουν καλά αποτελέσματα για την ομάδα μας αλλά πάνω από όλα υγεία."

-Μερικά από τα πιτσιρίκια έλεγαν για πρωτάθλημα, τι απαντάτε:

" Και εμείς το θέλουμε πολύ αυτό. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε παιξει 12 αγωνιστικές και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε γιατί μέχρι πρότινος ήμασταν εμείς στην κορυφή. Θα κάνουμε το παν να επιστρέψουμε στην πρώτη θέση. Αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται πολλή γκρίνια. Ξέρουμε καλά ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε πάει καλά, αλλά στο χέρι μας είναι να αλλάξει η κατάσταση".

- Πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για το ματς της Μαδρίτης;
" Εχουμε κερδίσει και τα πέντε παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα στην Ευρώπη, και σίγουρα θελουμε την πρώτη θέση αλλά και να μην πάρουμε θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν θα είναι μεγάλο το πρόβλημα. Ολα τα παιχνίδια μετράνε.

Εχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή και πρέπει να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και τα θετικά αποτελέσματα που είναι σημαντικό για μας. Ωστόσο κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός το αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Αλλά είναι τώρα ένα ματς χωρίς άγχος, αφού έχουμε κάνει το 5Χ5 και δεν πρέπει να πιεστούμε. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα δούμε τι θα γίνει

".

Φύσσας: "Υποχρέωση των παικτών"



Μόνο ευχές μοίρασε ο Τάκης Φύσσας στους μικρούς φίλους του "τριφυλλιού" και για όλα τα υπόλοιπα δεσμεύθηκε να μιλήσει κάποια άλλη στιγμή. Ο αριστεροπόδαρος παίκτης βρέθηκε στην εκδήλωση και μοίρασε αυτόγραφα έχοντας αγκαλιά την μικρή κορούλα του.

" Ειναι μια γιορτή που είναι ιδιαίτερα σημαντική. Είναι σπουδαίο να δώσοιυμε χαρά στα παιδιά ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων. Είναι υποχρέωση όλων των παικτών γι' αυτό είμαστε εδώ. Ελπίζουμε να τους δώσουμε χαρά και στο τέλος. Ολα τα υπόλοιπα θα τα πούμε την άλλη φορά".

Νίλσον: "Και δική μας ευχή το πρωτάθλημα"


Ο Σουηδός αμυντικός βρέθηκε στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του "PANATHA POWER CLUB", για όλους τους μικρούς "πράσινους" φίλους και αφού ευχήθηκε: " Υγεία και ειρήνη σε όλο το κόσμο" σε ερώτηση δημοσιογράφου τι ευχή θα έκανε για τους φίλους του Παναθηναϊκού που θέλουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος είπε χαρακτηριστικά:

" Παίζουμε καλά θα μπορούσαμε και καλύτερα. Αν δουλέψουμε αρκετά όλα θα πάνε καλά", είπε ο Νίλσον και συμπληρωσε: " Πρέπει να ξεχάσουμε τον Πανιώνιο γιατί έρχεται ένα πολύ δύσκολο ματς το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε".

-Τα παιδιά μίλησαν για πρωτάθλημα, τι απαντάτε εσείς;

" Και δική μας ευχή είναι το πρωτάθλημα, αλλά θα χρειαστεί να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στους στόχους μας. Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο που αρχίσαμε την χρονιά. Για τον λόγο αυτό αγωνιζόμαστε και αυτός είναι ο στόχος για τον σύλλογο. Ολοι μαζί δουλεύουμε να κατακτήσουμε αυτό το στόχο. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

- Θα κάνεις ένα σχόλιο για το ματς με την Ατλέτικο;

" Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αν και χρειαζόμαστε ένα βαθμό εμείς θα διεκδικήσουμε το καλύτερο. Ολα έχουν σχέση με την αποδοση της ομάδας, αν παίξουμε καλά μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Στο δυσκολότερο ματς του ομίλου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρώτη θέση."

Στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Αθανασόπουλος ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: " Είναι μια πολύ ωραία γιορτή και για άλλη μια φορά οι μικροί μας φίλοι Παναθηναϊκοί ήρθαν να δουν τους παίκτες τα ινδαλματά τους. Ετσι δείχνουν πόσο Παναθηναϊκοί είναι από μικροί και πόσο μας αγαπάνε. Εμείς με την σειρά μας πέρνουμε δύναμη και αισιοδοξία από αυτούς".

Νίνης: "Είμαι έτοιμος..."


Στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ, ο Σωτήρης Νίνης ήταν ένα εκ των τιμώμενων προσώπων. Ο άσος του "τριφυλλιού", που ανάγκασε τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί του, από τον Δεκέμβριο του 2006, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2007 αγωνιζόταν ανελλιπώς πότε με τον Παναθηναϊκό και πότε με την εθνική νέων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στους κοιλιακούς.

Στο πλαίσιο της βράβευσης του, ο μέσος του Παναθηναϊκού δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στο γήπεδο: "Είμαι καλά, είμαι έτοιμος από καιρό και απλά περιμένω την ευκαιρία μου".


Εκτός Μαδρίτης ο Σέριτς, και ο "Κάρα"


Τελικά η ζημιά από τον τραυματισμό του Άντονι Σέριτς, δεν ήταν τόσο μεγάλη αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Ο Κροάτης αριστεροπόδαρος τελικά δεν έχει μυϊκές βλάβες και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για μια εβδομάδα. Εκτός από το ταξίδι στην Ισπανία για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο, πιθανών να μείνει εκτός και από το ματς με τον ΟΦΗ.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει χαρακτηριστικά:

" Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Άντονι Σέριτς, δεν διαπιστώθηκαν στοιχεία μυϊκής βλάβης και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα μέχρι να επιστρέψει η αποστολή από την Μαδρίτη για τον αγώνα με την Ατλέτικο και θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Πεσέιρο".

Με στόχο την διατήρηση της πρωτιάς


Με μια πρωινή προπόνηση στην Παιανία ξεκίνησε το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι "πράσινοι" καλούνται να υπερασπίσουν την πρώτη θέση που έχουν στον όμιλο και μόνο με ήττα θα την χάσουν κάτι που κανείς βέβαια δεν εύχεται, αφού θέλουν άπαντες να αποφύγουν τις ομάδες που έρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία και προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς, δουλεύοντας στις πάσες και τα σπριντ.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν κάνοντας ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες, παιχνίδια σε μικρό χώρο, δούλεψαν στην τακτική και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με οικογενειακό δίτερμα. Ατομικό ακολούθησαν οι Έκι Γκονζάλες, Τζόζεφ Ενακαρίρε και Γιώργος Καραγκούνης με τον διεθνή μέσο να φαίνεται πως δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για Μαδρίτη, όπως ο ίδιος ζήτησε σε συζήτηση με τον 47χρονο τεχνικό.

Στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Κυπελλου ΟΥΕΦΑ την προσεχή Πέμπτη, ο Ζοσέ Πεσέιρο πιθανώς να "φρεσκάρει" αρκετά την ομάδα του με νέα πρόσωπα, με τους Μάλαρτζ, Γκούμα, Βύντρα και Φύσσα μερικούς από τους υποψήφιους.

Στέλνουν Καμούς στο "τριφύλλι"


Με τίτλο "Ο Παναθηναϊκός ακολουθεί τον Καμούς" το βέλγικο περιοδικό "Voetbalkrant" ανάφερε αναλυτικά σε σχετικό του δημοσίευμα: "Παρά το γεγονός ότι συγκριτικά υπάρχουν λιγότερα ενδιαφερόμενα κλαμπ, το ενδιαφέρον υφίσταται για τον Φαμπιάν Καμούς. Ο σύλλογος που ακολουθεί τώρα είναι το ελληνικό τοπ-κλαμπ, ο Παναθηναϊκός".

Ο Φαμπιάν Καμούς είναι 22 ετών και αγωνίζεται στην Σαρλερουά ως επιτελικός μέσος. Ο πρώην παίκτης της Μονπελιέ και της Μαρσέιγ είναι και μεταγραφικός στόχος των Λάτσιο και Στεάουα Βουκουρεστίου.
















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ