ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καπνός πάνω από 20.000 εισιτήρια!

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΡΗ
Εισιτήριο, εισιτήρια MOTIONTEAM

Σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπελλου hellas online

Ακόμα και στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου μόνο λίγοι δεν ήταν οι φίλαθλοι του Άρη που επισκέφθηκαν τόσο το ARIS MOBILE και το ARIS MEGASTORE όσο και την Λέσχη Φίλων Άρη αλλά και τους συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας με τους ρυθμούς να ήταν πιο αυξημένους και πάλι από το πρωί.
Οι εγγραφές όπως είναι γνωστό στην μεγάλη εκδρομή που ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του Άρη για τον τελικό του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ θα συνεχιστούν μέχρι και μεθαύριο Τετάρτη αφού θα πρέπει να ρυθμιστούν από τους διοργανωτές όλες οι λεπτομέρειες.

Κι όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στον Κάρλος Αράνο που χθες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" απέναντι στον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Ντάκο.

Ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη δεν φαίνεται να προβληματίζεται και ιδιαίτερα όσον αφορά για το ποιος θα κληθεί να καλύψει το κενό του με τον Κρίστι Βανγκέλι να εμφανίζεται ως η μοναδική λύση.




TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ