ΡΟΜΑ

Καπέλο: "Ικανή για το πρωτάθλημα η Ρόμα"

Καπέλο: "Ικανή για το πρωτάθλημα η Ρόμα"

Tην πεποίθησή του ότι η Ρόμα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Φάμπιο Καπέλο. Τα εγκώμιά του για Γκαρσία και Τότι αλλά και η γνώμη του για Νάπολι, Γιουβέντους και Μίλαν.

Ο Φάμπιο Καπέλο ήταν ο προπονητής με τον οποίο η Ρόμα πανηγύρισε για τελευταία φορά το σκουντέτο, το 2001, με τον έμπειρο τεχνικό να θεωρεί πάντως ότι η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία έχει τα φόντα να επαναλάβει το κατόρθωμά της προς 12ετίας, ορμώμενη από το σούπερ ξεκίνημά της.

"Τα εύσημα ανήκουν στον Γκαρσία. Είναι ένας τεχνικός που κατάφερε να εμπνεύσει την αυτοπεποίθηση στους παίκτες τους, στους οποίους είπε "μπορεί να συμβεί" και οι παίκτες τον ακολούθησαν.

Έμεινε ο Ντε Ρόσι που είναι σημαντικό γρανάζι αυτής της Ρόμα και ο Τότι έχει κάνει τη διαφορά.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι η Ρόμα δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη και με δεδομένο πως ο Γκαρσία έκανε μία ελαφριά προετοιμασία, που της επέτρεψε να ξεκινήσει δυνατά, είναι σε θέση να φτάσει με επιτυχία στο φινάλε", τόνισε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας, ο οποίος για την πιθανή κλήση του Τότι στην Εθνική για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, είπε:

"Αυτό που είδαμε στα πρώτα παιχνίδια άρεσε σε πολλούς, όμως είναι ανάγκη να περιμένουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, επειδή έξι μήνες σε μία συγκεκριμένη ηλικία είναι πάρα πολλοί".

Καπέλο: "Ικανή για το πρωτάθλημα η Ρόμα"

Ο Φάμπιο Καπέλο χαρακτήρισε επίσης μεγάλο λάθος της Μίλαν το ότι άφησε ελεύθερο τον Πίρλο πριν δύο χρόνια, ενώ κληθείς να καταθέσει την άποψή του για τις διεκδικήτριες του τίτλου, Νάπολι και Γιουβέντους, ανέφερε:

"Η Νάπολι, σε σύγκριση με τη Γιουβέντους, υστερεί σε αμυντικό επίπεδο. Έχει καλούς, αλλά όχι πολύ μεγάλους, αμυντικούς.

Η Γιουβέντους είναι η ομάδα που έχει ξοδέψει τα περισσότερα στις μεταγραφές και είμαι πεπεισμένος πως θα τα πάει καλά στο Champions League.

Πήρε έναν παίκτη όπως ο Τέβες που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτή η Γιουβέντους ίσως να έχει περισσότερη πείνα και μεγαλύτερη αγριάδα σε σύγκριση με την ομάδα της δικής μου εποχής.

Έχει 10 παίκτες που αγωνίζονται ως ένα συμπαγές σύνολο".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ